• 10ats.

    Ar esate ką nors girdėję apie įgimtą vaikų šlapimo takų infekciją?

    Mano mažytė jau antra diena karščiuoja, naktį pakyla temperatūra iki 39,8. Jai dar tik 6 mėnesiukai. Išsigandau ir nuvežiau į ligoninę, tai pasakė, kad gali būti įgimta šlapimo takų infekcija. Gydytojos paaiškinimas buvo - nuo pamperių. Ar kas nors esate su tuo susidūrę?

    esperanzaSauskelnėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pirma karta apie sia liga dabar isgirdau..na va jei igimta,tai jau gimstama su sia liga,pampersai tikrai cia nieko deti

    nade

  2. 2

    tu "pasogooglint nebandei"?nes as trumpai dabar ilindau,tai turejo jums pradziai paskirt tyrimuka,manyciau slapimo paseli paimt augint ir paprastus slapimo ir kraujuko,nes esat mazi..tada jau turetu antibijotikus skirt..as nescia turejau sita malonuma(tik neigimta),o nuo pamperiu tai labai abejoju.. nes man tada aiskino,kad mes moterys turim kazkokias "bakterijas" ir jos gali bet kada suaktyvet,tai man visa laimespejo iki gimdymo isgydyt,beja slapimo tyryme liaukocitu vis perdaug buvo.. sekmes,gykit:)

    tuti

  3. 2

    nesupratau tikliai bet kaip suprantu slapimo takas yra uzsikimses zinok mano mazyliui darys operacija po nauju nes yra slapimo takas suaiges ;(

    ingridak123

  4. 2

    pažistu suaugusią mergaitę, paauglę. Ji mažA būda ma dažnai sirgo šia liga. o dabar išaugo.

    Auksare

  5. 2

    jei įgimta,tai tikrai ne nuo pampersų.ar darė kokį tyrimą?


    "Iki 40 proc. šlapimo takų uždegimų priežasčių yra įgimtos, o pagal dažnumą mergaitės šiomis ligomis serga net dešimt kartų dažniau. Tai lemia ir anatomija, nes mergaičių šlaplė trumpesnė ir infekcijos patekimo kelias yra greitesnis."

    emiliukas

  6. 2

    Igimta mano manymu yra kai vaikutis gimsta su tokia liga, o sauskelnes cia niekuo detos,nebent tik jos 'issauke'.'paskatino' liga.

    Anonimas

  7. 1

    taip girdejau nes itare mano seses mergytej

    raminta

  8. 1

    tai as ta pati manau, kad jeigu igimta, tai tikrai ne nuo pamperiu... Bet pasidarem siandien tyrimus ir aciu Dievui mano mazylei ne tai... Belieka tiketis, kad jai ta vadinamoji triju dienu karstine, nieko rimciau...

    esperanza

  9. 1

    aciu, mergaites, uz atsakymus. Liepe pasidaryt slapimo tyrima, tai siandien vesiu ir ziuresiu, ka pasakys. Tikiuosi siandien bus normali gydytoja ir zmoniskai paaiskins, kas tai ir ka daryt. Dar karteli aciu.

    esperanza

  10. 0

    jei bus tridiene karstine sulauksit paberimu..bent jau neturit slapimo taku infekcijos,smagu :) sveikt greiciau :)

    tuti