• 13ats.

    Kaip jus maitinate savo 8 men. atzaleles?

    mano sunui uz savaites bus 8 men. Jau kelios dienos, kai jis nenori gerti misinuko. Vakare normaliau isgeria, o diena kankinames. Valgome po viena karta darzoviu kose su mesyte ir kruopu kose. I tarpus tyreles, bananas, obuoliukas ir pan. Kaip jus maitinate savo 8 men. atzaleles? Kiek kartu dienoj duodate pieneli ar misinuka, kiek kartu koses?

    CoorneMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mes visa menesi nebuvom pas gydytoja (atostogauja) ,tai nezinau kiek esam priauge.namuose svarstykles vejus rodo...gal normaliai augam ir be reikalo pergyvenu :) tikiuosi... :)

    Coorne

  2. 2

    nu vat cia tokia 8-9men krize. nezinau priezasciu, kazkaip persitvarko leliaus mitybos reikalai. maniskis buvo nustojes valgyt papa! taip pat primaitinu darzoviu, vaisiu, grudu tyrem, siaip koki sausaini nuolatos nemnioja, bet va su pienu beda buvo. o alkanas ziopliukas, piktas, bet nevalgo nors tu ka. na as nusitraukinejau ir su sauksteliu suduodavau. o pries 4 dienas nei is io, nei is to vel eme noriai valgyt. pati nieko nepakeiciau mityboj, na kad butu jam nauja kazkas. ir esu skaiciusi, kad tokiu laiku leliai "sustreikuoja". apgaule tekdavo maitinti puse men, bet db, aciu dievui, praejo:) sekmes ir jums, pamatysit susitvarkys:)

    Elevina

  3. 2

    mes valgydavo du kartus koses,ir du kartus gerdavome misinuka..o i tarpus taipogi gaudavo banana ar koki vaisiu.. na mano nuomone per daznai maitini vaika-vaikas nespeja isikrauti..todel i negeria misinuko,nes nera alkanas

    nade

  4. 2

    Man buvo tas pats, tik mazdaug 10 men, viena diena nei is sio nei is to tiesiog eme ir nebegere misinuko, tik sultis, arbatele arba vandeni....duodavom, o jis tik paragaves ir suprates kad cia misinukas stumia salin....taip kad misinuko ir nebeduodu. Tiesa tuo paciu metu is vis nebeeme gerti is tutines, tik is buteliuko su snapeliu:)

    natita785

  5. 1

    musu maziui 8men.valgo viska ka visa seima.tai mano treciasis vaikas.as jau patikrinau kai tai puikus variantas visims.jokio misinuko,jokiu pirktiniu tyreliu ir pan.sultys..visi vaisiai,kruopos,varskes gaminiai,mesa,zuvis,bulviu pat.vaikas sotus ir sveikas.maziau perdeto demesio vaikams ir viskas bus saunu.sekmes visoms mamytems.....

    Anonimas

  6. 1

    kaip zvirbliukas... :) Liutuke,o kiek sveria tavo vaikutis? as pastoviai pergyvenu,kad nuejus pas gydytoja,paaiskes,kad vaikas nepriaugo nieko...juo labiau,kai aplink draugu vaikai tokie rubuiliai.zinau,kad reikia i kitus maziau ziureti,bet taip norisi,kad vaiko apetitas butu geras,kad vaikas augtu stiprus ir sveikas...nors,atrodo,toks ir yra :)

    Coorne

  7. 1

    O jo, pas mus apskritai su gerimu problema.Ka nors jam ikisti isgerti, tiesiog kancia.Geria tik kai miega:)Misini irgi jau ir dienos metu beveik negeria, tik nakti duodu.Nors per nakti isgeria gal apie 250g (nuo 23 val iki 8 ryto).Valgome 2 kartus koses ir 2 kartus sriubyte (su mesyte), arba kosyte.Tarpuose jogurtuka, pomidora pertrinta su tarka, arba tyrele vaisine.Mums 8,5 men.Tai jau ivedineju 3 kartus koses.Bet valgo ne dideliais kiekiais.Valgo kaip zvirbliukas.:)

    liutukas

  8. 1

    nuraminote mane siek tiek... :) as jau visai buvau i panika puolusi... pasirodo ne mums vieniems cia taip:) tikiuosi,kad Elevina teisi ir cia yra valgymo krize,kuri greit praeis :) vakar vakare snaudzianciam tik sumaitinau misinuka,o paryciais,matyt,kai isalkes labai,tai suvalge be oziu,tik truputi maziau nei visada.bet per prievarta ir nekisau.kiek nori,tiek gerk:) tikiuosi susitvarkys mums maitinimosi rezimas...kantrybes visoms mamytems,o musu vaikuciams - kuo geresnio apetito! :)))

    Coorne

  9. 1

    maniskie nustoju gert mano pienuka 7.5 men ,taipogi neime jokiu misinuku apie menesi ,pradejau davineti nakti ir anksti ryte tada gerdavo ,ir iki siol taip pa mus su misinukais ,diena nekaip neisgers ,o nakti geria ,.dena geriam arbata,sultys ir kompotus .

    dominika

  10. 1

    na mums jau 9men.,nuo 6men. jau negeria misinuko,nes pradejo perdaug atpylinet.dabar 3kartus valgom tai kosyte tai mesyte su bulviu kosyte.apetitu nesiskundzia,net kartais pagalvoju kad perdaug valgo

    liuks