• 14ats.

    Krikstynu dovana. Gal pasidlntumete mamos savo patirtimi, ka dovanoti mergaitei krikstynu proga?

    einu pirma karta i krikstynas ir nezinau ka dovanoti, kazkaip pinigu nenoriu..gal zinote kazka orginalaus? ir ar dovanojamos geles per krikstynas?:)

    nadeKrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Parasysiu ka mes gavom dovanu,gavome krikstynu foto albuma,auksini kryzeli,molini angela,pasaku knyga,na o daugiau zaislai,pinigeliai,cekiai vaiku parduotuvese apsipirkti.Gavom ir gelyciu,bet tokiu miniatiuriniu,mazas rozytes,maza krepseli su gelytem.

    pavasarinuke

  2. 3

    kaip ir daugelis dovanojau sauksteli, kitai mergaitei pakabuka auksini. pastaruoju metu tapo labai madinga dovanoti antspaudus pedutei ar rankytei. taip pat, mano manymu, butu grazu nupirkti ta apyranke kur pats susiveri karoliukus, ant jos uzdeti viena akmenuka (krikstynu proga, svarbus ivykis vaiko gyvenime), o paskui teveliai jau dapirkines akmenukus, kai bus svarbus kokie ivykiai gyvenime :)

    eaa

  3. 3

    Na musu suneliui kai kurie sveciai atnese gelyciu, bet manau, jos nebutinos. O galite padovanoti Pasaku knyga, labai gera dovana ir bet kokio amziaus vaikuciui tinka :)

    Indruke

  4. 2

    apyrankiu yra trollbeads arba silver city parduotuvese

    Anonimas

  5. 2

    eaa kriepiuosi i jus..o kur tokiu apyrankiu galima rasti pirkti?

    nade

  6. 1

    oi dovanoti tikrai galimą daug ką. tik čia rašė apie sidabrinį šaukštekį, tai pagal senas tradicijas jį turi dovanoti močiutės kad vaiko dantukai tvirti būtų ir košę su kuo valgyti turėtų. neblogas tinklalapis yra www.viskaskrikštynoms.lt ten rasi daug pasiūlymų. ir foto sesiją galimą dovanoti, dežutes pirmam iškritusiam dantukui, ir net žvaigždę kosmoso platybėse, pas juvelyrus užsakyti amuletą tik vaikui skirtą. dar krikšto tėvai turi daryti krikštynų laikraštuką. na bet užeik į tą tinklalapį viską rasi. mes irgi ruošemės krikštynom tai domimės.

    VIKIUUUUKAS

  7. 1
  8. 1

    Na mes dovanu gavome vaikstyne,sokanti dainuojanti zaisla,berniukui grazu kostiumeli ir pinigais dar gavome

    ikmeskute

  9. 1

    as vietoje taves padovanociau tiesiog vokeli ir jau tevai ras ka nupirkti vaikeliui

    Anonimas

  10. 1

    mes tai dovanojome pasidabruota papuosalu dezute, isgraviravome varda ir nuo ko!

    Laimux