Atsakymai

  1. 3

    nu o kam??? Zinok geriau nebus jei del visko nerimausi. Tik dar labiau pakenksi sau ir savo atzalelei. Zinok jis kuo puikiausiai viska jaucia ir taip pat pergyvena del taves. Nusiramink, nuvaryk visas blogas mintis salin ir kiekviena ryta atsikelus, paziurek i veidrodi ir pasakyk savo pilveliui, kol as sale taves ir tu su manim mums niekas nerupi jokie baubai ir jokie nerimai. pmatysi pati geriau pasijausi... Juk net psichologai pataria atsikelus nusiteikti gerai dienai, gerai nuotaikai ir is tikruju taip bus.

    Anonimas

  2. 2

    na ir vel tu su situo klausimu..:)na nesuprantu taves..tai jei tave kas neramina nueik pas ginekologe,o mes tau tikrai nepadesim..

    nade

  3. 1

    Manau, reiketu save suimti ir nesinervinti del nieku, nes tikrai galima taip vaikeliui pakenkti, nerimaujant.

    Indruke

  4. 1

    nereikia prisigalvoti visokiu nesamoniu tai ir bus viskas gerai,o jei kartais jautiesi blogai ar siaip kas negerai tai eik pas gine,patikrins ir nuramins,sekmes laukiant vaikucio.

    masiniuke

  5. 1

    Negalvok apie kazka blogo,nes zinai pasamones dalykas labai veikia tavo mazyli ir pastovus nerimas duoda savo.Atsipalaiduok,uzsiimk megstama veikla,daugiau vaiksciok,svajok apie leliuka koks jis bus ir tikrai negalvok kad turi buti kazkas blogai.Zinai dazniausiai tokiais budais galima isikalbeti to ko visai nera o tai veikia ir tave ir tavo leliuka pilvelyje.Taip kad maziau nerimo ir dziaukis kiekviena diena,juk nestumas neapsakomas jausmas ;)Ir neprisigalvok nebutu dalyku cia draugiskas mano patarimas ;)))

    Pearl

  6. 1

    nade jei tau nepatinka kas nerasyk...juk neprasau taves kad atsakytum.

    eglicka

  7. 1

    ko gero veiklos ir truksta :) prasides remonto darbai tada jau turesiu darbelio ir as kaip tinkamai parinkti ;) na bet va tokia jau skysta esu :) tik iseinu is daktares ir galvoji jau kita diena ar gerai viskas ;)

    eglicka

  8. 1

    tikrai maziau galvok apie tai, nes dar netycia pati beda prisauksi... sakai, gerai jautiesi, tai dziaukis nestumu;) patikek, tavo vaikeliui viskas gerai - taip ir pati galvok;) uzsiimk megiama veikla, iseik pasivaikscioti, susitik su draugem ir pamatysi, net neturesi laiko tokiom mintim;) sekmes tau;)

    esperanza

  9. 1

    as irgi budavo kai kvaila prisigalvodavau visokiu baisybiu,pati prisifantazuodavau tad man sitas jausmas pazystamas,tad jei nera del ko nerimaut geriau saves ir negasdint be reikalo

    sheelsi

  10. 1

    man ir taip buvo, labai pergyvendavau del visokiu menkniekiu, bijodau kad leliukas per mazas, kad per mazai juda, vis stebedavau save, bijodavau ieskotis drabuzeliu lelytei., paskui mano drauge pasake baik tu nerimauti nes taip ir nepajusi jokio malonumo besilaukdama., dziaukis kiekvienu judesiu juk nuo likimo nepabegsi, svajok kaip maudysi, kaip bendrausi su mazu kleckuciu, kaip kasas pinsi ir dings visos blogos mintys. zinok man padejo, nebera jokiu baimiu ar nerimo.

    wiktoriuke