• 4ats.

    baravykai žiemai

    gal kas žinot, kaip skaniai paruošti baravykus žiemai. vakar daug prisirinkome, tai ruošt norėčiau pagal kelis receptus, bet žinau tai tik viena :) gal kas parašytumėte kitokių receptukų, kad įvairiau būtų... šeip šaldyti grybų nemėgstu, tai norėčiau marinuoti. vakar tai tik apviriau, o kas toliau? lauksiu receptukų :)

    Ineta_ReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mane buvo teta pamokiusi taip: isvirtus grybus virti dar karta,pridejus druskos (nepersudyti).pipiro zirneliu,lauro lapeliu,acto ir cukraus. Turi gautis svelnus saldziarugstis sirupas. Kartu su juo grybus pilstyti i stiklainius. Man kiekviena karta gaudavosi vis kitaip. Tiesiog turi ragauti. Pabandyk googlej pasidometi. As ten daug randu receptu.

    Anonimas

  2. 1

    mes tai isvirtus su druska sutrinam ir i stiklainius atba dzioviname.

    Milana69

  3. 1

    Mes tai isverdame ir tada sudome, idedame lauro lapu, pipiriuku ir dedame i stiklainius.

    Indruke

  4. 1

    Siaip galima susidziovinti... nes dziovintuose grybuose lieka pats aromatas.... O ir pagardintas maistas taip zymiai skanesnis.

    Anonimas