• 19ats.

    Ar turite tokių draugių, kurios jus kritikuoja ir nurodinėja kaip elgtis?

    Vienai draugei tiesiai šviesiai išsakiau, kad man nepatinka, kai mane kritikuoja ar nurodinėja, tai mažų mažiausiai nemandagu ir žeidžia mane. O ji pasakė, kad geriau tokia draugė nei padlaižė. Sako, ta kuri, manęs nė karto nesukritikavo, už akių tikrai pakritikuoja. O ji viską į akis sako.

    AuksareSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na man irgi nepatiktu kai ant kikvieno zingsnio kas nors mane kritikuotu,paprasciausiai bandyciau nusodint,tik abejoju kokia gali but drauge jei ji sitaip elgiasi,geri draugai taip nedaro,vietoj kritikave,jie pataria pamoko.

    sandradan

  2. 2

    geraiu tureti tokia drauge kuri i akis sako ne uz akiu.pritariu EAA .bet as asmeniskai turiu tokia drauge tikra drauge kuri pasako i akis ,bet tikrai kritikos mazai gaunu is jos :)

    deimantina

  3. 2

    turiu ir as tokia drauge:) kartais gerai, kai zmogus tiesiai viska i akis pasako, bet kartais toks zmogaus tiesmukiskumas tikrai zeidzia ir erzina. Anksciau nekreipdavau demesio, nes musu su ja poziuris ir nuomones i viska visiskai skiriasi, bet kai pradejo kritikuoti mano vaika, pasiuliau jai eiti namo. Nes, matai, jai mano vaikas storas, pastoviai zirziantis, verkiantis ir pan. Bet tai ka as turiu daryti - uzklijuoti vaikui burna ir neduoti valgyti. Kantrybe as turiu auksine, bet kartais ir ji baigias. Kaip tuo atveju, kai drauge isprasiau namo:)

    esperanza

  4. 2

    pritariu eaa ,o pati tokių draugų tai tikrai neturiu

    xxxxx

  5. 2

    tokiu draugiu neturiu. tarpusavyje nenurodinejame, tiesiog vienu ar kitu klausimu issakome savo nuomones, jei reikia - patarimus, bet nenurodinejame. jug zmogus turi savo galva, tad pats sprendzia kaip ka daryti, elgtis ir ar klausyti patarimu. o kritika nera blogai, bet ji turi buti pateikiama protingai, gazia forma ir neizeidziant zmogaus.

    romantike

  6. 2

    Na kad į akis geriau jau kai sako tai be abejo geriau,nei kai už akių apšneka.Manyčiau tikra draugė turėtų pasakyt ką darai ne taip,gal atrodai ne taip ir panašiai tik švelniai,gražiai.O nurodinėt tai draugė kažkaip nelabai teisės turi.Gali draugiškai patart,tai taip ir turėtų elgtis,bet ne nurodinėt.

    Vilmiene

  7. 2
  8. 2

    manau tokie darugai nera tikri darugai darugai turi patarti ir palaikyti kai yra sunku o nenurodineti ar kritikuoti.

    mamyciuke

  9. 2

    ta kuri sako i akis tikrai yra geriau, nei ta kuri uz akiu apsnekineja. bet viskam yra savo ribos. kai tos kritikos buna per daug, automatiskai su ta drauge bendraut nebesinori. as asmeniskai tokiu tiesmuku draugiu neturiu. bet jei mane pastoviai del visko kritikuotu tikriausiai su tokia nebendrauciau.

    eaa

  10. 1

    neturiu tokiu draugiu,ir aciu dievui,atsisijojo netikru draugiu gretos,liko kelios geros

    ruta26