Atsakymai

  1. 2

    Savo mergytei neskubėjau duot gert iš puoduko. Iki metukų laiko, tai vos kelis kartus gėrė. Beveik sulaukus metukų vėl pabandžiau jai duoti atsigerti ir ji labai gražiai gėrė iš jo. Dabar arbatą geria iš normalaus puoduko. Ir nereikia nei snapelio, nei buteliuko.

    trejetukas

  2. 1

    Buteliuko atsisakem iskart po pirmojo gimtadienio,geria is gertuves ir is paprasto puoduko

    ruta26

  3. 1

    mums tik trys menesiukai tai jau pradedam pratintis is sauktelio gert , bet sekasi sunkiai, manau , kad ko mazesni leliuka pradedi pratint to geriau , nes mano vyresnes mergaites jau nuo men is saukstelio gerdavo o 6 men jau graziai gerdavo ir is puoduko

    lina38

  4. 1
  5. 1

    mes geriame nuo metu laiko is puodelio

    mamyciuke

  6. 1

    mano tikriausai bus anksciausiai pradejes gert is puodelio su snapeliu, nuo 4men jau gere is puodelio su snapeliu, kadangi tiuciu neeme tai ir is buteliuko negere,todel sultis ragaut pradejom is puodelio

    Milana69

  7. 1

    Buteliuko neeme,tai nuo 6 men.jau gerdavo is puodelio su snapeliu,o is sukstelio 2 men.reikejo vaistus sugirdyti.Dabar mazylei beveik 1m 2men, tai jau ir is paprasto puodelio moka atsigerti tik jeigu nedaug ipilta.

    zuzulia

  8. 1

    is saukstelio geria jau nuo 5-5.5men., o puodelio dar nemeginome...

    romantike

  9. 1

    Mes 11 men ismokom is puodelio gerti, o is saukstelio daug anksciau, kadangi nuo 5 men pradejo kosytes valgyti is saukstelio, tai ir gere is saukstelio mazdaug nuo tokio amziaus.

    Indruke

  10. 1

    mums 6,5menesiuko, tai is saukstelio jau pakankamai graziai geria,pradejom pratintis mazdaug nuo 5 menesiuko. Bet va puodelio kol kas mano panelyte nenori:)

    esperanza