• 2ats.

    kiek skysciu turi isgerti 7 menesiu kudikis?

    maitinu pati, damaitinu misinuku, valgome darzoviene karta y diena, pradedame pratintis prie kruopu kosiu, uzkandziaujam bananu, agurku ir pan. gerti visai atsisako papildomai, vos ysiulau kelesdesimt miligramu. daviau ir paprasto vandenuko, ir arbatytes kelias bandziau.. gal kokiu patarimu butu ka geriausia duoti?

    titinaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    maniskis lygiai taip pat nieko nenoredavo gerti. daktare sake, kad, kai pradeda koses valgyti, reikalinga kazka atsigerti. mano leliui patinka granuliuota arbatele. yra ivairiu, mes perkam bebi berods, rusiskos firmos arbata. ji zoleliu, ypac pries miegeli nakties, pora gurksniu padeda greiciau uzmikti. o is sulciu tai tik saldzias bananu megsta. kadangi jos jau tokios visai saldzios, tai tik palepindama duodu, kad nepriprastu prie saldumo per daug. siaip dar patarciau su sauksteliu maitinti, nes mes isbandem visus imanomus buteliukus su ivairiausiom "soskem" ir tik db pripazista viena, siaip su sauksteliu labiau pavykdavo. sekmes:)

    Elevina

  2. 1

    iki metu skaiciuojama kad turi isgerti pagal svori o nuo metu kazkaip kitaip bet ir gi proporcingai :) tarkim jei tavo mazyylis sveria 10 kg tai turetu isgerti litra skysciu, bet vertetu nepamirsti kad skysciu yra ir maiste tarkim sriuboj jo tikrai netruksta... bet cia yra minimaliai kiek turi isgerti ;)

    poolman