• 9ats.

    ka daryti,mano mazyle nebenori valgyti is mano kruties?

    beveik tris men valge ir viskas gerai buvo,bet pries sav eme spyriotis,nusisuka ir verkia,o jeigu ir paima tai tik truputi patraukia. pradejau nusitraukineti,bet pradejo pienuko mazeti,nezinau ka daryti,kad jis nedingtu. gal galit ka patarti?

    GgretaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 8

    bandyk nusitraukti ir maitinti is buteliuko

    rita0609

  2. 3

    maniskis irgi tas pats, tai jau beveik menuo nusitraukineju, nepasakyciau, akd pienuko sumazejo, netgi atvirksciai. tiesiog reguliariai nusitraukinek ir viskas. as kas 3 - 4 val. tik kad labai vargina, reik pasiryzt tam. sekmes ;)
    p.s. dar gali but, kad uzejo mergytei 3 men krize - kazkur skaiciau kad buna 3 krizes vaikuciu nevalgymo, viena buna kritinis laikotarpis apie 3 men. nebent pakentet, pralaukt, bet ... as pasirinkau kad nei as nervuociaus, nei leliuko nervuot.... vis geriau nei misinukas :)

    reda83

  3. 2

    Pagal motulę Gamtą motinos pienas yra natūralus kūdikio maistas ir pateikiamas kūdikiui pagal Gamtos programą jis turi būti natūraliai - tiesiogiai iš krūties į burną – žindant. Todėl bet kokie kūdikio “protestai” ir “atsisakymai” žįsti yra tik laikini dalykai. Leiskite jam nusiraminti, ir glauskite prie savęs vėl. Tik neimkite protestuoti prieš Gamtą pati. Kokie gali būti tie motinos priešgyniavimai Gamtai? : (1) kūdikio pripratinimas čiulpti čiulptuką-tuštuką, (2) kūdikio apetito sugadinimas, tarp žindymų girdant jam visokius saldintus vandeniukus, kaip antai “HiPP arbatėlės”, ir taip (3) kūdikį pripratinus gerti iš buteliuko per čiulptuką. Dėl to jis gali nebenorėti žįsti iš krūties. Ką daryti?
    Siūlau pastudijuoti ŽINDYMO MOKSLĄ:
    http://www.zindyk.lt/?p=261
    http://www.zindyk.lt/?p=296
    http://www.zindyk.lt/?p=321
    http://www.zindyk.lt/?p=333

    Taip pat įsitikinkite, kad kiti žmonės ar Jūs pati per čiulptukus neužkrėtėte kūdikio kandida grybeliais, kurie sukelia burnos kandidozę – pienligę. Tada kūdikiui gali perštėti liežuvį ar kitas burnos vidaus vietas žindant. Aišku, žindyti dėl to nustoti nereikia, tačiau pagydyti vaiką nuo tų pienligės grybelių reikėtų nedelsiant. Detaliau apie tai surašiau knygoje “Nepakeičiamas kaip motinos meilė” 158-166:
    http://www.zindyk.lt/?page_id=34

    Kazimieras_Vitkauskas

  4. 2

    ir reda83 teisingai atsake - vaikeliai trui 3men krize ir 8-9men krize. as ir skaiciau apie tai, tik kaip su tuo kovoti neparasyta:)

    Elevina

  5. 2

    man buvo tas pats, tik maniskis jau didesnis, 9men. nustojo valgyt lygiai, kaip tu sakai - sukasi, rieciasi, nevalgo, bet piktas, nes visgi nori pienuko. is pradziu mes su vyru "apgudraudavom" vaika - vyras beveik uzmigdo ant ranku, tada as paimu ir iskart papuli duodu, nes tik diena spyriodavosi vaikas, nakti uzsimiegodaves valgydavo normaliai. paskui nusitraukinedavau, su sauksteliu suduodavau, bet is ties nenutraukdavau tiek, kiek reikia ir pienuko apmazejo. bet lelius viena diena eme ir vel pradejo normaliai valgyt. tikrai nieko ekstra nedariau, dabar vel - ir tuo labai dziaugiuosi - pries miega noriai valgo. tai siulau pabandyti taip apsimiegojusi pamaitinti, nes ramesnis gi buna papulio pavalges. ir nusitraukineti, ka rasei, kad darai:) lauk, kol vel uzsimanys, nezinau net, kodel jie cia uzsioziuoja:)

    Elevina

  6. 2

    pas mane kai pieno pradėjo mažėti tai nusipirkau arbatėlės vaistinėj padedančios gamintis pienui ir tikrai padeda man...

    laimike

  7. 2

    bandyk kazkaip isiulyt,mano tai nebeeme tik buteliuko paragaves,kai pajuto,kad gali lengviau gaut.dazniau glausk prie kruties

    nesvarbu

  8. 0

    pries savaite buvau sesers vestuvese ir mergaite diena valge is buteliuko,matyt jai labiau patiko,nes pas mane labai stipriai bega nespeja ryti. as ikisu uzsimiegojusiai,bet ji nedaug patraukia nepavalgo ir nusisuka,o tada jau neikisi.

    Ggreta

  9. 0

    pries savaite buvau sesers vestuvese ir mergaite diena valge is buteliuko,matyt jai labiau patiko,nes pas mane labai stipriai bega nespeja ryti. as ikisu uzsimiegojusiai,bet ji nedaug patraukia nepavalgo ir nusisuka,o tada jau neikisi.

    Anonimas