Atsakymai

  1. 3

    Mes pirkome is parduotuves balta cesnakini padaza labai skanus tik db pavadinimo nebepamenu.Mes nusiperkame farsos keptuveje apkepame susitarkuojam kopustu,agurku pomidoru,svogunu idedame viska sumaisius reikiama kieki (ziurint pagal lavaso didiuma) uzdedame ant blynu suvyniojame ir kaitiname :)

    ikmeskute

  2. 2

    Oj kiek daug klaidu pridariau as cia.Sori,
    Mes karta bandem ir blynus namie kepti issikepem tokius didelius an to blyno pertepame padaza sudedame visa turini kuri aprasiau suvyniojam tvirtai,kad neisiskleistu bekaitinant ir dedam i orkaite ar mikrobange,kad sukaistu ir gaunasi visiskai naminis kebabas.Dar galima ant virsaus padazo uzsiberti ir seip pagal fantazija galima dar paprikos isidet na pagal skoni cia

    ikmeskute

  3. 2

    o jai nori astraus padaziuko tai ta cesnakini astrios paprikos milteliais ir fsio. pamenu ta padaza dedavomes net i kibinus prapjautus, ant picos. zodziu visur kur tik sugalvodavom. dar ir namo parsinesdavau.reiks kada pasidaryt.mmm net seile nutyso :))))

    Anonimas

  4. 2

    mes tos specialios keptuves neturim tai orkaitej ar mikrobandeje svaebu kad nutu karsti bes tada skaniau valgyti

    ikmeskute

  5. 2

    nusipirk baziliko,picos prieskoniu, kefyro, (dabar nepamenu ar grietines ar majonezo reik, na kazkurio is tu :)))) ir daug cesnako.viska sumaisai,stai tau kebebines cesnakinis padazas, nori pikantisko tai i cesnakini idek paprikos maltos.vuale

    Anonimas

  6. 1

    labai panasaus skonio padazas gaunasi mazdaug perpus maisytas majonezas su grietine ir picos prieskoniais. tai pagal nora galima det cilli, cesnako. tik butinai reikia pakaitint kebaba, kad padazas skanus butu :)

    Anonimas

  7. 1

    nusiperki lavasu blynu is parduotuves,as kepinu farsa kiaulienos maisyta su jautiena,pridedu prieskoniu ivairiu kepindama farsa,susipjaustai norimu darzoviu,o kepu orkaitej,nes lavasas pasidaro traskesnis,o padaza darau is majonezo sumaisyto su pomid.padazo,truputi pipiru dedu ir cesnako ispaudziu,ir gaunasi liuksas!o siap esu maciusi parduotuvej yra spec.prieskoniu,padazu skirtu kebabams gamint,mano sese perka,sake super skanus gaunasi.

    indre1986

  8. 1

    as tai zinau kaip ispanijoj daro kebabini padaza: majoneza sumaisai su cesnako milteliais, raudoneliu ir petrazalemis.
    i pati kebaba dedi ivairiu darzoviu: burekeliu alyvuogiu, kukuruzu, svogunu, morku marinuotu, salotu (pagal skoni) ir mesyteS (arba jautienos arba vistienos) ant keptuves pakepintos ir uzpili padazu.

    wiktoriuke

  9. 1

    mes tai bekona is parduotuves nusiperkam kepta dazniausiai, bet siaip visaip gali daryt.cia jau fantazuot gali. gali farsa pakepint su prieskoniais ant keptuves ir paskui i lavasa mest, gali kad ir desreliu.arba gali koki mesos gabala supjaustyt gabaliukais i keptuve i keptuve imest idet prieskoniu ir iskept.

    Anonimas

  10. 1

    o ten kur pradzioj parasiau tai cia tikras kebabinej ruosiamas padazas. labai senai dirbau, kebabus dariau, tai visko idealiai nepamenu

    Anonimas