• 17ats.

    Padėkit nugalėti baimę...

    Man 20 metų, gyvenu su draugu jau beveik metus, galvojame apie vestuves ir vaikiuką. Nors jau ir nebesu maža mergaitė, ar tėvelių mergytė, tačiau kai pagalvoju, kai tėvam tektų pranešti naujiena, jog jie taps seneliais, imu bijoti jų reakcijos... Nemanau, jog jie mane smerktų, ar kažką panašaus, bet vis tiek bijau... Padėkit nugalėti šią baimę... :(

    snaigyteŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 10

    nera ko bijoti . paprasciausei kai tai nutiks nusineskit abu su vyru torta su sampanu ir praneskit gera zinia . patikek jie taps laimingi senelei

    rita0609

  2. 3

    kai pamatysi 2 juosteles rozines teste, pamatysi, tikrai nebe baime pranesti tevams atsiras:) o siaip tai leisk ivykiams klostytis savaime, nieko neskubink ir viskas bus gerai:) sekmes:)

    Elevina

  3. 3

    manai teveliai nenumano, kad gali pastoti?:) juk gyveni su vaikinu, o lovoje sugule tikrai ne rozanciu kalbat;) taip kad liaukis bijojusi, manau teveliams tai butu nuostabi zinia:)

    esperanza

  4. 3

    nematau,ko cia bijoti,juk tu jau gyveni savo gyvenima,su vyru,o ne viena.ir nematau tame nieko keisto,kad atsiras vaikutis.manau ir tevams nebus nieko keistop.o gal jie to ir laukia...:)

    nesvarbu

  5. 2

    20 metu, nera kur skubeti. Matyt, esi dar prisirisusi prie tevu,prie ju nuomones ir tt. Veliau,kai ateis laikas, niekas nebebus baisu, tuo labiau visi tokie dalykai,kurie priklauso tik nuo taves.

    Linute39

  6. 2

    patikek as taip pat lb bijojau, bet kai atejo tas laikas, tai viskas gavosi kazkaip savaime, nepamenu net kaip pasakem :) tik pamenu kad lb dziaugesi ir visiems tai pranest norejo

    gintarevaldas

  7. 2

    klausimas tada kaip tu sutari su savo tevais? ?Nes man mama-geriausia drauge,pastojau 18,gimdziau 19,ir jokios baimes neturejau jai apie tai pranesti.dabar anukyte didziausias jos dziaugsmas.sekmes;))))

    bantukas

  8. 2

    jei baisu tai pradek po truputuka juos ruosti, bendrauk pasakok savo planus, tada jie zinos ko tiketis ir nebus baimes tau tai pranesti.

    wiktoriuke

  9. 2

    matyt nesi dar pilnai subrendusi vaikui,kad kamuoja baime tevam pranest busima naujiena,nes kai esi tvirtai nusprendusi,kad nori vaiko,tada jokios baimes nebekamuoja.

    Milana69

  10. 2

    Nematau cia jokios baimes, juk tu gyveni kartu su savo vaikinu, planuojate vestuves. As manau kaip tik tevai apsidziaugtu, kad taps seneliais. As suprasciau jei tau butu 15 m ir pastotum tai kitas reikalas, o dabar esi jau suaugusi. Tevams tai turetu buti pati nuostabiausia zinia, kai as pasakiau savo tevams, kad jie bus seneliais tai jie net apsiverke is dziaugsmo :)

    ZivileN