• 14ats.

    Berniukas museikiukas

    Mano suneliui metukai ir jis begalo megejas pasimusti...mes seimoj nesipykstam ,o tuo labiau nesimusam,kaip reiketu ji pamokyti buti geresniam...as ji ir sudrausminu ir graziuoju kalbu...nebeismanau ka daryti...gal kas su tuo susidurete?

    SimonyteLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 9

    vaikutis isauks . dabar jo augimo faze . mano vyro sesers berniukas irgi musesi o dabar paklusniausias berniukas

    rita0609

  2. 3

    manau gerai kad jį drausminat ,o vėliau jis turėtu išaukti iš mušeikos

    xxxxx

  3. 2

    mano nuomone (tik mano:) yra geriau museika vaikas, nei "vepliukas". aisku, sudrausminti ir pan. reikia, sutinku, bet neuzslopinkite visko. vaikui tikrai bus geriau, jeigu jis mokes pakovoti uz save. as netgi turiu baime, kad vaikas nebutu silpnas. aisku, ribos yra ir viskas su protu, kas be ko, bet visgi, as noreciau, kad mano vaikas butu stiprus ir kovotu uz save.

    Elevina

  4. 2

    tiesiog reikia ta vaikuti kuri sumuse apkabinti galbut jusu leliukuj prades pavydet, kad apsikabinate ne ji, okita vaikute ir taip nustos mustis ;]

    lina38

  5. 2

    manau teisingai darai kad sudrausmini, pamokai, paaiskini, mano dukryte taip pat museika jei 1.4 menesiai ir ji kaip tek, taip tek visiems tek ir kaciukui zaisliukai ir mociutes tikram katinui tek, tikiuosi isaugs jos irgi niekas nemoko mustis juolab neturime ir vyresniu vaiku nuo kuriu nusiziuretu, ko gero igimta:)

    barskute

  6. 2

    tai gal vaikas is tv prisiziurejo kaip dedes saudo ir gaudo.gal ziurit kovinius filmus,nes vaikai megsta kopijuot ka per tv pamato

    Anonimas

  7. 1

    Juokinga kai kaltina del tokiu vaiku tevus!KODEL???? Jei tevai aukleja savo vaika geruoju ir bando paaiskinti jog taip ar anaip negalima,jokiu mustyniu seimoj ir vaikas vistiek nesupranta,Isaugs vaikas,toks amzius,supras vistiek,ko is jo reikalaujama.

    geramama

  8. 1

    jei tevai to nemoko, tai manau isaugs ta perioda, o evelinai visiskai nepritariu, kad geriau museika, tokiu vaiku nieks nemegsta ir jie netures draugu, jie todel ir musasi, kad jauciasi nepilnaverciai arba seimoje mato problemas, nesutarimus, bei yra nemylimi, ramus vaikai gyvenime daugiau pasiekia, nei jusu megiami museikos. noreciau, kad mano vaikas nesutiktu museiku arba tokius as labai greitai pamokyciau, jei tevai to nesugeba.

    vinipukas

  9. 1

    Tokių mušeikų vaikų nemėgs kitos mamos, pas kurias į svečius eisit. Po truputį reikia pradėti aiškinti kas gerai, ka sblogai...

    Jorkaile

  10. 1

    as tikiuosi kad mano berniukas ta isaugs...nes dabar nesusitariam...labai aciu uz mintis,kuriomis pasidalinote

    Simonyte