Atsakymai

  1. 4

    visu pirma sureguliuot menstruaciju cikla jei jis nereguliarus, kuo maziau jaudintis, nervuotis, negert, nerukyt ir kuo daugiau myletis:)

    Kalnietiene

  2. 4

    po menstruaciju ciklo 4 dienos nevaisingos 9 vaisingos o likusios nevaisingos . sekmes...

    rita0609

  3. 4

    manau kad per dažnas galvojimas pastoti ir dažnas mylėjimasis tikrai nepadės,reiktu atsiskaičiuot vaisingas dienas ir tada bandyti

    xxxxx

  4. 2

    nu tik baik, per daznai, myletis negerai, del to irgi gali nepastoti, nes nespeja subresti vyriski spermatazoidai.butinai daryk 2-3 dienu pertraukas, kitaip tikrai nepastosi.

    raima

  5. 1

    Labas Snaigyte:) Mes su vyru metus negalejom susilaukti vaikelio, paskui isvaziavom atostogaut 2 sav., visiskai negalvojom apie tai, net pasimylejom tik 2 kartus, taip atostogavom aktyviai:)))) O va grizus namo-staigmena! leliukas gavosi pagamintas uzsienyje:)))Ir ginekologe sake, kad svarbiausia nesijaudint! Sekmes!!!

    tanyte

  6. 1

    Visu pirma tai reikia myletis :)
    Antra suzinok kada vyksta tavo ovuliacija ir darbuokites per ja
    o tokio dalyko kaip pastojimas tikrai manau niekaip nepagreitinsi ....Bet aisku linkiu kuo greiciau teste pamatyti II

    Mazute

  7. 1

    Pabandyk isigyti Clearblue digital ovuliacijos testa, per vaisingas dienas parodanti sypsenele, kuri reiskia, kad tai puikus laikas kibt i 'darba'! ;)
    As ji isigijau per ebay, nes is kitur i daugeli uzsienio saliu nesiuncia. Beje brangokas, kainuoja apie 80 euru, bet uztenka 4 menesiams, tad manau tikrai verta investuoti.
    Taip pat pakankamai populiarus yra clear blue ovuliacijos monitorius,kuris parodo maziau, daugiau ir labiausiai vaisingas dienas (is viso apie 5-6), o pirmiau minetas digital ovulation testas rodo tik 2 labiausiai vaisingas dienas.
    www.clearblue.com
    Sekmes! :)

    P.S. beje pati ji isigijau ir isbandziau tik si menesi, taciau dar iki menesiu pradzios apie 5 dienos, tad ziuresim.. :)Taciau kiek zinau, tai kol kas vienas is geriausiu metodu nustatyti vaisingoms dienoms.

    Gia

  8. 1

    pasikskaiciuok kada vaisingos dienos ir mylekites i sveikata:)))) Tada kojytes i virsu ir paguli keleta minuciu...nesakau kad pavyks is pirmo karto,na bet man pavyko...SEKMES!

    geramama

  9. 1

    labai padeda tolimos kelionės ar aplinkos pakeitimas, bei gera, rami psichologinė būsena.

    vinipukas

  10. 1

    atsiskaiciuok vaisingas dienas ir per jas mylekis :)

    penktadiene