• 11ats.

    kudiki maitinu nuo gimimo (jau 2 menesiai). visad kruti imdavo normaliai, problemu nekildavo. nuo vakar vakaro neima vienos kruties, kai prisidedu maitint ima verkt, raivytis ir panasiai. kita "pieno centra" ima normaliai. krutis kieta, pieno joje tikrai yra. kodel jos neima?

    eaaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    nusitrauk pieneli . gali nuo kietumo atsirasti varskytes ir todel neima tos kruties

    rita0609

  2. 4

    tik nedek kopusto lapo, nes jie purksti chemikalais o geriau ledo, nutraukusi pienuka iviniok ka nors is saldymo kameros i skarele ir palaikyk aplink kruti is kiekvienos puses kas 5 min

    ginnta

  3. 4

    man taip buvo ji jam per kieta nutrauk pienuka kad minksta butu ,jei nepades kreipkis i medikus,nes gali susirgti ir pati

    Anonimas

  4. 3

    Tai gal ta kita per kieta,todel ir neima,neapzioja vaikas normaliai,bandyk nutraukti truputi is tos pilnosios kruties,gal tada valgys.

    pavasarinuke

  5. 2

    jei kietumas nepraeina masazuok kruti,kad butu minksta,tada nutrauk pienuka jis jau netinkamas,dek kopusto lapa kad uzdegimas nesigautu,o mazylis neima kruties nes ji jam per kieta.

    pavasarelis77

  6. 2

    man taip pat buvo pora dieneliu, paskui viskas atsitaise i savo vezes, o is tos kur neimdavo tai nusitraukinejau :) bet kas jai buvo uzeje taip ir nesupratau,daugiau tai nepasikartojo :)

    gintarevaldas

  7. 2

    truputi nusitrauk pienuko kad krūtinė minkštesnė būtu tada turėtu imti

    vija

  8. 2

    butinai pienuka nusitrauk nes gali tau gautis uzdegimas kruties galbut jau pradzia uzdegimo ir pienukasneskanus leliukui.ir dar is pradziu paspaus kruti ir paziurek ar bega pienukas,

    lina38

  9. 2

    nusitrauk siek tiek pienuko is tos kruties,. gal vaikiukui per kieta ta krutis, del to ir neima jos. jai ir tai nepades, manau kreipkis i gyd.

    Anonimas

  10. 2

    man irgi taip buvo. tai as duodavau is tos is kurios ima,o kita nusitraukdavau,o dabar valgo tik is buteliuko,tai taip ir nusitraukineju. bet as manau,kad maniskei tai nepatinka,nes labai stipriai bega,nespeja net ryti.

    Ggreta