Atsakymai

  1. 5

    tokiu dalyku nebuna. kai ateina laikas tai ir susergi savom ligom

    rita0609

  2. 3

    Kaip pagreitinti,tai nesu girdejusi,kaip atitolinti taip,o kad pagreitinti,tai manau nelabai cia taip ir pagreitinsi,jei jau pas jus yra ciklas kas 28d,tai toksai ir bus.

    pavasarinuke

  3. 2

    As manau,kad neimanoma pagreitinti pirmiausiai reikia pasitikrinti ar nesi nescia (jai tik juos veluoja)ir tik tada gali kaskaip greitinti

    ikmeskute

  4. 2

    alkoholis tolina,karta vonia greitina,seksas taip pat greitina :)

    sheelsi

  5. 2

    Jei jos turi prasideti o dar neprasidejo geriau pasitikrink ar nesilauki.
    Apsilankyk pas ginekologa, kad nebutu kokia nors liga.
    Siaip turetu padeti, gulejimas karstoje vonioje, arba pirtis.
    siulyciau pasiskaityti. http://www.sveikata.info/menstruacijos

    Anonimas

  6. 1

    Karstos vonios,nors man nepadedavo.Zinau kad negalima bet sioks toks kibiro ar ko , pasitampymas taip pat pagreitina :))

    sall

  7. 1

    Man tai karsta vonia padeda, bet cia kai veluoja labiau :) gal dienele ir pagreitinsi, bet tikrai kad kokia savaite ankstint, nemanau kad pavyks :)

    natita785

  8. 1

    budama studente "pasiderindavau" jei anksciau,kaitindavau karstam vandeny kojas,pusle ant pilvo apacios laikydavau,vonioj paguledavau,jei patolint,citrina valgiau,alkocholio gerdavau,tik reikia gerai savo organizma pazint,tai ir derint imanoma..

    tuti

  9. 1

    gali padeti pasimylejimas,bent man "padeda" :) jei jauciu kad jau greit sirgsiu uz poros dienu mazdaug,dazniausiai pakanka gero sexo ir ziurek jau atsikeliu serganti.specialiai to nedarau tiesiog kartais gaunasi..

    sandritute

  10. 1

    Nepagreitinsi. Jei negeri kontraceptu ir viskas vyksta naturaliai tai ir susirgsi ,kada reikia. O jei vartotum kontraceptikus ,tuomet kita kalba.

    Linute39