• 7ats.

    kas gali patarti gera gydytoja is Vilniaus gimdymo namu?

    gal kas neseniai gimdete vilniaus gimdymo namuose? Noreciau kad rekomenduotumet gera gydytoja. Gal Ka girdejot apie Linda Sirsinaitiene?

    tatjana5Gimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    VGN Gyd. Razuma yra vedejas, pas ji gimdziau pries 6 metus, bet iki siol apie ji vien tik geri atsiliepimai, nepasakyciau kad daug ima kazkas apie 600 lt,( drauge neseniai gimde) ir dar cia dalinas su akusere.

    Ximana

  2. 2

    geras gydytojas Razumas

    Mila

  3. 2

    as gymdziau pas Meleri ,irgi skaitosi stiprus daktaras ,gymdimas praejo lb geai ,labai moka pabendraut ,ir geai daro savo darba ,tiktai kad po gymdimu turejau nesklndumu ,bet visumoj petenkinta jo :) .visi te daktarai isvardinti yra geri specialistai ,ir jejgu tu is anksto su jais tarsis je lb nepigiai ima :) man papuole Melerio pamaona ,is ankstonebuvau su nekuom susitarusi .pasakyciau kek gyrdejau nuo draugiu ir seseru ,tai RAZUMAS ir KIETOVIENE superiniai :)

    dominika

  4. 2

    o man super buvo A.Kitoviene.Nors pas ja gimdziau pries metus,bet galiu pasakyti kad tikrai labai padejo.Labai priziurejo ir rupinuosi.Super gydytoja!!!

    zuzulia

  5. 2

    as rekomenduoju gyd. Razuma. Tik ji ir tik ji! pati pas ji gimdziau pries men. ir esu visiskai juo patenkinta ir tik gerai galiu atsiliept.

    ievindra

  6. 0
  7. 0

    o kiek ta Kietoviene ima uz gimdyma?

    tatjana5