Atsakymai

  1. 4

    as kazkaip ir iki gimdymo stengiausi palaikyti svara ir tvarka,taip darau ir dabar,ir mazius siandien pritrupino kilima,atsinese sluotele ir sluoja,zino kad reikia tvarkytis:))

    sandritute

  2. 3

    Aš kaip tik po gimdymo mažiau tvarkausi, mažiau laiko tvarkymuisi dabar, nes visas laikas beveik skiriamas vaikučiui...

    laimike

  3. 3

    man kor mergyte maza, pamiega ilgiau tai is nuobodumo visus kampus ropote su skudureliu praeinu, kiekvienas pukas erzina:)

    Kalnietiene

  4. 3

    Tikrai netapau pedantiska nes ir taip nebuvau jau ta tikroji tvarkytoja .

    Ermita

  5. 3

    Oi ne kaip tik dar kartais apsileidziu, nes visa demesi skiriu vaikams. Bet kai matau, kad jau namie bardakas tai susiimu ir susitvarkau.

    ZivileN

  6. 2

    Tvarkausi , ir anksciau megau svara ir tvarka. O dabar mazius daug nervu istampo per dienas.Dedi, keli ir vel is naujo. :)))

    Linute39

  7. 2

    Na o as nesu is tu kuri uzkietejus pedante.Susitvarkau pagal galimybes.Tai yra apsitvarkyt visad pasitvarkau.Taciau generaline uborka ,buna kai jau tikrai laiko yra,arba dydysis uzsidegimas uzeina.Kartais net dienos permaza.Patinka dar ir perstatymus daryti,tik kai vienas kambario butas-ir visi baldai seimai reikalingi.Nelabai kaip isplanuopsi,isstumdysi.

    Fausta

  8. 2

    dar iki nestumo buvau didele tvarkos, svaros megeja, kartais net per daug... tokia likau ir pagimdziusi. bijau, kad nelikciau psichuota pedante. stengiuos save valdyti ir neskirti per daug demesio namu ukio darbams, bet sunkiai sekas, nes kasdien is tikruju tvarkaus, valaus, plaunu, sluostau... jau paciai pabodo tas perdetas demesys kam nereikia...

    romantike

  9. 2

    deja bet ne,ne visada mazyle leidzia susitvarkyti,susitvarkau tik tada kai vyras su maze buna lauke.

    Ggreta

  10. 2

    tikrai ne,kaip tvarkydavausiu anksciau kol dar nebuvo dukryciu,taip ir dabar,kartais net daugiau buna netvarka ;)

    masiniuke