• 9ats.

    kodel kudikis atsisako zysti kruti?

    nesuprantu kodel mano vaikiukas taip nenoriai valgo is krutines,bandziau keist pozas,krutines ligtai normalios speneliai neisdidziuju bet ligoninej sake normaliai,labai vargstam kol isiulau,gal ka ne taip darau?

    sandradanMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    gal tik pati pradzia maitinimo? gal dar gerai nemoka paimt kruties, su laiku ismoks. arba gali but kad kvapas koks nepatinka, gal valgei cesnaku ar svogunu, ar kito astraus maisto, gal pasikvepinai per astriai

    Kalnietiene

  2. 2

    jei mėginai duoti iš buteliuko,tai gal todėl ir atsisako man taip irgi buvo

    xxxxx

  3. 2

    na viena mergaite su kuria gulejau irgi naudojo antspenius tai nieko gero su jais neisejo,vaikas kaip nemei taip ir neeme,o kad krutines neima mes jau taip vargstam 3menesius bandziau duot ir is buteliuku bet irgi nevisada draskosi ,nervuojasi,ejom pas gydytoju klausem kas gali buti ne vienas nieko nepaasake,o del valgymo tai stengiuosi astriai nevalgyti pirma menesi maitinausi skrandininku dieta,svoris auga normaliai tik labai reikia pavargt kol ji priverciam pavalgyt.

    sandradan

  4. 2

    Mano kudikis irgi grieztai atsisako zysti is kruties kiek siulau vis keiciu pozas stumia,rekia ir nejema kruties tik nakti ima apsimiegojas :)))) tai ir nebesiulau diena jam ryte duodu kai prabunda irgi neatsisako po to daugiau jam kruities neisiulysi,kad ir kaip noreciau o problema tame tikriausiai prie buteliuko priprato ir jam labiau patinka is buteliuko maitintis :))

    ikmeskute

  5. 1

    Dažniausios kūdikio nebenorėjimo žįsti iš krūties priežastys yra šios: (1) kūdikio pripratinimas čiulpti čiulptuką-tuštuką, (2) kūdikio apetito sugadinimas, tarp žindymų girdant jam visokius saldintus vandeniukus (tokius kaip “HiPP arbatėlės” ir pan.), ir taip (3) kūdikį pripratinus gerti iš buteliuko per čiulptuką. Ką daryti?
    Siūlau pastudijuoti ŽINDYMO MOKSLĄ:
    http://www.zindyk.lt/?p=261
    http://www.zindyk.lt/?p=296
    http://www.zindyk.lt/?p=321
    http://www.zindyk.lt/?p=333

    Kazimieras_Vitkauskas

  6. 1

    Mano vyrukas irgi atsisake, grieztai! Budavo baisiai nelaimingas ,kai siulydavau jam papuka. O is buteliuko viskas gerai. As daug laiko nusitraukinejau ir duodavau is buteliuko.

    Linute39

  7. 1

    gal dar papras mano ir neimdavo tai dar gulint ligoninei dave seseles pabandyt uzsidejus antspenius maitint ir nuo tada eme, gal tiesiog speneliai per mazi jai buvo .tai as ir is karto kai tik vaziavom namo sustojau ir nusipirkau vaistinej.gal turi kokia drauge kad paskolintu kad pamegintai tuos antspenius.

    lina38

  8. 1

    gali buti kad labai kieta krutis, isspausk laseliuku pora, patrink jam lupytes turetu pradeti zysti, sekmes:)

    barskute

  9. 0

    gali buti kad krutis per kieta,gal kad is buteliuko paragavo, pabandyk dar pries maitinima apsiplauti kruti,gal neima kad jaucias pienuko parugusio kvapas, manasis kai buvo dideli karsciai neimdavo kruties jai neapsiplaudavau,nes pienukas begdavo parukdavo ir jam budavo neskanu imti gal ir jum tokios bedos

    penktadiene