• 12ats.

    Ar nepasinaikina motinistes atostogos, jei vaikutis pradetu eit i darzeli nuo 1.5 metuku

    sveiki norejau paklausti ar mokes man toliau motinystes pasalpa jei vaikuti islaiesiu anksciau nei 2 metuku o prades eiti nuo 1.5 metu?

    neiluteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o as girdejau kad negalima kol esi atostogose motinystes,cia reikia pasiklaust,nes prie manes socialiniam prisikabino kad leidau mazyte i darzeli kuriai buvo vos ne trys metai,tai,kai pasakiau kad esu atostogose su mazuoju,taip taip ir nuleido,ejo klaustis kitu ar galima.

    sandradan

  2. 2
  3. 1

    jei pradesite eiti i darba ir darbo uzmokestis bus mazesnis,nei pasalpos dydis,tai iki kol vaikui sukaks 2m sodra apmokes darbo ir pasalpos skirtuma,jai atlyginimas didesnis-nieko nebegausite :)

    mirror

  4. 1

    Motinystes ismoka nepasikeicia mano ziniomis,nors mano vienai pazystamai tai pasinaikino,bet ji gavo kazkokia pasalpa523lt,cia buvo susije su tuom kad ale neoficialiai dirbo ir uzsidirbo motinystes pasalpa,jai sodra mokejo 523lt,o vaikutis iseidamas i darziuka 1m10men.Jai poros menesiuku tie pinigeliai nuplaukia,o kodel nezinau.Gal pasiskambinkit i sodra ir jum pasakys tikslesne info.

    pavasarinuke

  5. 1

    mamyciukas del ko sakai kad pasinaikins?

    neilute

  6. 1
  7. 1

    Nepasinaikina. Jei pradsi eit į darbą, tik tada.

    Jorkaile

  8. 1

    nepasinaikins,nes motinystes atostogos skaitosi iki dvieju metu,pasinaikintu tik tuo atveju jei pradetum dirbti.

    masiniuke

  9. 1

    tikrai nepasinaikins pinigelius gausi iki 2 m, na nebent grizti i darba anksciau tai tada pasinaikintu pinigeliai jai griztai i ta pati darba

    lina38

  10. 1

    ne nepasinaikina iki 2m.

    mirror