• 10ats.

    Kurios nutraukineja pienuka pientraukiu ir maitina is buteliuko naujagimi

    Mums beveik 3 savaites, nutraukineju piena ir duodu is buteliuko, suvalgo 60-80ml. mazdaug kas 3val. Ar ne per mazai? Kiek jusu mazylis suvalgydavo tokio amziaus ?

    asarejaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    maniskis suvalgydavo labai panaciai kartais truputi daugiau. Bet kiek nutrauksi pienuko tiek ir duok nes kartais bus alkanesnis o kartais sotus ir maziau pienuko reikalaus

    ginnta

  2. 3

    na cia sakyciau ganetinai normaliai valgo,manasis irgi panasiai suvalgydavo,tad tikrai ne per mazai,saip gali orentuotis kaip vaikucio svoris auga.

    sandradan

  3. 2

    na tikrai manau pakankamai gerai valgo,jei taip kas tris valandas valgo,tai jam uztenka,kai jau bus mazai pati pajausi kai vaikelis dazniau prades valgyti,o kiek nisitrauki tiek ir duok,maziukas pats kai jau nebenores ir nebevalgys.na as maitinu pati is kruties,pienuko nenusitraukineju,tad tiksliai nzn kiek suvalgo,bet jai uztenka

    masiniuke

  4. 2

    Visai gerai valgo,kiek nutraukiate pienuko,tiek ir duokite,vaikiukas pats zino kiek jam reikia...su kiekviena savaite normyte dides :)

    mirror

  5. 1

    geriau taip nedaryti...nes pienuko sumažės ir dings

    Dziungarija

  6. 1

    mano zveriukui dabar jau menuo. Tai pirmom savaitem jis suvalgydavo po 80-100ml, dabar jau kartais ir 160 ml sukerta per karta jei ilgiau pamiegojes buna :) bet maniskis didelis vyras gime, uztai ko gero ir kiekis didesnis.

    ievindra

  7. 1

    na mano budavo besote tai valgydavo kas 2 val , po 60 ml

    lina38

  8. 1

    manasis taip pat valge kai buvo tokio amzio,. nesijaudink..:)

    mazjutia

  9. 1

    Viskas gerai, normaliai valgot.
    Ir as nusitraukinejau ,iki 8 menesio. Ir taip kas savaitele pienuko vaikuciui reikes vis daugiau.

    Linute39

  10. 1

    mes suvalgydavom 60ml kartais 80

    simka