• 18ats.

    plaukuotumas nestumo metu

    Gal ir jums mamytes buvo kaip man? laukiuosi berniuko ir pastebejau stipriai padidejusi kuno plaukuotuma ant ranku,pilvo,uzpakaliuko...suprantu,kad sutriko hormonai,bet ar tai praeis po gimdymo? ar belieka depiliuotis? bet jei depiliuosiu jie vel is naujo ataugs ir taip visa gyvenama kankintis su tom depiliacijom tose vietose,kur anksciau jokiu problemu neturejau.Beviltiska situacija,kvailai tikiuos kad pagimdysiu ir jie nukris :)))

    Lina169Kiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    o as jokiu plaukuotumo pokyciu nepastebejau nestumo metu:)

    Kalnietiene

  2. 4

    As taip laukiausi berniuko, ir tuo metu pastebejau daugiau plaukeliu. Nedarau dideles tragedijos,ka padarysi - jie pavieniai, pasiimu pinceta ir susitvarkau. Zinoma,taip galetu ir nebuti. :)

    Linute39

  3. 3

    pas man irgi pasirode pvz plaukeliu ant pilvo kaip pastebejau ju nebuvo seniau tik per nestuma, tai sake kad po gimdymo jie svieses ir ju mazes savaime nes kunas po mazu atsistato i savo senasiais pozicijas, aisku gal ne labai greit ir tlygiai kaip buvo bet po mazu..neskubek depiliuotis tose vietuose kur nebuvo anksciau ju....paziuresi po gimdymo kaip bus su jais.

    Maliutka

  4. 3

    man irgi tas pats.zeliu kaip darzas;)ypac ant barzdos!man 36savaite,bet nesam garantuoti,kad berniukas.laukiames slapuko-es.tikiuosi is po gimdymo tai praeis.

    ernestyte

  5. 3

    man atrodo neprikauso ko laukiesi, nestumo metu pakyla hormonai ir dideja plaukotumas, man ir ju padaugejo ant pilvo, krutines. tikiuosi kad kai pagimdysiu viskas susitvarkys.

    wiktoriuke

  6. 2

    sweika as laukiuosi mergytes , tai ir pas mane tu plaukeliu padaugejo :) manu po gimdymo viskas susitwarkys ;)

    Simutia

  7. 2

    Aš tai manau,kad po gimdymo tau tikrai turi viskas susitvarkyt-siūlau tikrai nesidepiliuot,jei tai netrukdo labai žinoma,nes paskui bus pasaka be galo.Matyt čia hormonai sužaidė,o tai po gimdymo visada atsistato,kaip ir kad būna pigmentinės dėmės,kurios po gimdymo anksčiau ar vėliau išnyksta.

    Vilmiene

  8. 2
  9. 2

    man ir taip buvo,sviesu plaukuciai ant kuno,bet laukiausiu mergaites.

    masiniuke

  10. 2

    manau kad tikrai jie nukris ,o jai depiliuosi kazin ar jie is naujo neataugs .gal geriau palauk ir pamatysi ar jie nukris o depiliuot visada suspesi.

    lina38