• 15ats.

    Brangstanti elektra,kuo dar nudziugins mus ?

    Norejau pasiklausti,gal kuri taipat ta girdejot,ar kanors zinot apie tai.Vakar is drauges isgirdau,kad ji per telika,ar tai radija girdejo sakant,o ir dar keli jai zmones apie tai buvo uzsimine.Kad nuo lapkricio1d zadama branginti elektra iki 70cnt.Tada gal nereiktu kokio abonentinio mokescio yvest,priedo.Aisku nenustebciau jai jie tai sugalvotu padaryt.Butu tikrai ,ne naujiena,kad kazkas pabrango vel.Juk dabar kaip sneketa,energetikam,ministram susisiekimo,ir t.t zadamos algos kelti.,nes 5000lt tai labai mazas atlyginimas seis laikais,kaip buvo ministres issireiksta.Bet kaip mum reiks gyvuot,jai elektra tokia bus.Juk ir dabar tikrai,ir cia yra tokiu kurios suka galva,kaip uz viska sumoket,dujas pabranguses,elektra,kuri ir taip pasidare nepigi ir pradejo jaustis iskarto,per kisene,o kur dar syldymas.Va norejau tik pasiklausti,o parasiau vos ne puse romano:)Bet tikrai gal kas nors ir kazka apie tai girdejot?Gal nebusiu uzblokuota?;):)

    FaustaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    senai jau ta girdejau,grisim prie zvakiu sviesos.Turbut nei vienoj europos sajungos saly taip nera,kaip pas mus:skriaudziamos mamos,vaikai,na ir pensininkai.

    ruta26

  2. 3

    Baisu... Kaip gaila ministrų, kurie neišgyvena už 5000 lt.... Tiesiog vagimas ir pasityčiojimas vidury baltos dienos.. Ta elektra ir dabar jau brangi.

    Jorkaile

  3. 2

    Siaubas, as turbut kazkur naujienas apie elektros kainas praleidau. Negirdejau, kad elektra gali 70ct kainuoti..nenormalybe kazkokia, vien vasara prisuku kokius 150kw elektros, o tai kas ziema bus?! Valdininkai sugalvojo-jie ir padaris, o as paprastas zmogelis ir plauksiu pasrovi..

    Imbiere

  4. 2

    nenormalios kainos ir taip, jei lygintume su nustatytų minimumu(650lt), nesuprantu kaip pragyventi. Daug elektros yra nuvagiama, todėl padidinę kainą nori susigrąžinti nuostolius kitų sąskaita, geriau galėtų įkurti etatus, kurie griežčiau tikrintų kaip naudojama elektra, bet mūsų šalyje tai neįmanoma, nes ir vandenį daug kas vagia su visokiais magnetukais.

    vinipukas

  5. 2

    Tai ka jus nezinot, kad valdzia kopijuoja ir viska bando daryti kaip europoj?? Tik jie pamirsta nukopijuoti didesnes lengvatas, darbuotoju islaikymui mazesnius mokescius, ir siaip viska kas palengvintu zmoniu gyvenima.

    Anonimas

  6. 2

    na manau cia tik pradzia,apie brangima jau anksciau sneketa,jiems neidomu is ko zmones mokes,svarbu patys pilnom kisenem.kainas tikm kelia,o pajamas mazina,cia tiesiog nerealu ir apgailetina,bet mes nieko negalime pakeist,belieka tik prisitaikyt

    nesvarbu

  7. 1
  8. 1

    Mus vis dziugina ir dziugina.. Na kaip nors isgyvensim, juk kiek zmogui neduosi, tike bus mazai ir nors ir kiek mazai butu, vistiek isgyvens :) Suksimes kaip nors :)

    Auksare

  9. 1

    Tikrai nenustebau.Valdzia suvaikejo is ubago paskutine lazda tuoj atims.Jai lygina su Europa kodel nepalygina gyvenimo lygio?kaip jie gyvena,o kaip vargana Lietuva?

    ikmeskute

  10. 1

    Oi Sandryt ,pas tau dar pigus gyvatukas.Mes jau senai mokam po 60lt beveik.Na o dabar jau nuo rugpj 25d isvis visas beveik miestas,del tu kateliniu pjautyniu,ir uzgrobimo,neturim karsto vandens.Ir kaip sakoma kad vandens karsto,syldymo,o kartais ir dar visai dienom jokio net ir to salto nera gal dar du men nesulauksim,salsim.:)o moket vistiek koki mokesti uzdes,nes reiks jiems teismu islaidas padengt.Taigi Stalinas istreme zmonias Sibiran kur salta,o musu Kopustas(meras)cia vietoj susaldys.:)Na tikrai pas jus dar neperdaug brangus gyvatukas.

    Fausta