• 21ats.

    Masiniai renginiai, koncertai, masiniai susiburimai ar i juos einate ir ar vedates savo atzaleles?

    Vakar, kaip ir daugelis krepsinio sirgaliu buvom centre pasitikti krepsininku. Zmoniu kaip silkiu statinese, daugelis is ju girti kaip pridususios silkes. Man labai keista pasidare, kad tokiose "masofkese" tevai atejo su mazais vaikuciais. Sakykit ar daugelis rizikuojate ir vedates vaikus i tokius susiburimus. Mano nuomone tai nera labai gerai nes vaikas mato aplinkui girtaujancius zmones. Aisku as nesneku apie kulturinius koncertus ir renginius.

    AnonimasVaikų ugdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na mano dar mazyte, neteko tokio renginio didesnio turet, bet butinai dar nusivesiu:0 o i tokius kaip vakar ir as pagalvojau ar eina kas su vaikais, arba nesciosios, nezinai kas gali atsitikt, dar sutryps:) as neiciau su lialium

    Kalnietiene

  2. 4

    Kai perskaičiau tavo klausimą, jau būčiau rašius, kad vedu į masinius susibūrimus, sekame kada būna kokie nors renginaiai ir retai kada praleidžiame. Na bet mes atsirenkame. Pilna visokių renginių vaikams. Į tokius, kaip buvo vakarykštis susibūrimas, neiname. Nes nei man ten neįdomu, nei vaikui. O vyras po darbų pavargęs, tai tuop labiau.

    Jorkaile

  3. 4

    na manau as jau tokiu renginiu su vaikeliu prisivenkciau , bet i koncertus kur zmones renkasi kulturingai tikrai nevengiu ir nueinu.... geras klausimas... pirma karta i toki teko atsakyt per daug laiko, saunuole:)

    simute

  4. 3
  5. 3

    mes tai kaip būna mieste koks konertas tai vedamės ir vaika nes neturim kam palikti aš nemanau kad vaikui gali būti koks poveikis jai mato girtaujačius aš manau svarbu kad šeimoja niekas negirtauja o jai šeimoja girtaujama tai didelė tikimybė kad ir vaikas ta darys užauges

    mamytukas

  6. 3

    Nevedu į tokius. Kam betik vaikui rodyti visokius girtuoklius..

    Auksare

  7. 3

    Mes einam tik i tuos,kur galima nevarzomai pajudeti,i susigrudimus nevaikstome...dalyvavome juros sventeje,meridiano istempimo ceremonijoje,zmoniu nemazai,bet gali pasirinkti vietele atokiau nuo isgerusiu...va i pacius koncertus,kur praeiti neimanoma neeiname...baisu pagalvoti,jai kas uzgriutu ar prisikabintu...

    mirror

  8. 3

    nea su mazyle i masinius renginius noses nekisam, o kuomet buvo pilvelyje ne viename tokiame renginuke esame buve, o dabar kai pagalvoju tai velnias mane ten nesdavo juk galejo suspausti ar nugriauti todel dabar galvoju, kad i masinius renginius nedera eiti nei nesciosioms nei su mazais leliukais.

    barskute

  9. 3

    KARTAIS NUEINAME,BET STENGIAMES KUO RECIAU,PRIE TRIUKSMO IR ZMONIU REIKIA VAIKA PRATINTI NUO MAZENS

    VIKIUUUUKAS

  10. 2

    Mano nuomone kad nederetu vaiku i tokio pobudzio susiburimus vestis, ypac maziuku dar...visgi neaisku kas gali nutikt, ziurekit juk siaip einanti zmogu uzpuola girti zmones del nieko, o cia su vaikais eit, baisoka...as asmeniskai savo atzalele jei jau taip noriu nueit i koki rengini is anksto susitariu su senele kad padabotu musu suneli :)

    natita785