• 16ats.

    magnio trukumas organizme nestumo metu

    sveikos mamytes, gal kam taip buvo, kad nestumo metu labai truko magnio?ka darete, kokius produktus rinkotes?kuriuose produktuose yra daug magnio?

    MilaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    man sios problemos nebuvo...negaliu patarti nieko..

    Anonimas

  2. 1

    Aš gėriau vitraminus.... nes [pradėjo per dažnai skaudėti, sutraukinėti pilvą..

    Jorkaile

  3. 1

    jei labai truksta, Diasporal gali neuztekti.

    raima

  4. 1

    as vartojau tik gydytojos rekomenduotus magnio Diasporal miltelius.

    romantike

  5. 1

    nes magnio trukumas gali sukelti prieslaikini gimdyma

    raima

  6. 1

    naudok maisto papildus

    raima

  7. 1

    as geriau magvit,man buvo daktare israsius,bet per daug jo gert negalima,nes jei padauginsi daugiau nei daktare liepia tai gimdymo met sunkiai atsivers gimda,pasirodo magnis pagrindinis elementas geriamas del gresiancio persileidimo,nes as del gresiancio gulejau ligonineje ir pagrinde geriau magni

    mamka

  8. 1

    As geriau visa nestuma. Tik nustodavau ir vel kojas traukdavo, tiesiog siaubingai. Padarydavau pertrauka dvieju savaiciu ir vel geriu,kitaip negalejau. Geriau Magnesium Diasporal, o veliau Magnis B6 ( turbut bus geresni,nes didesne magnio koncentracija).

    Linute39

  9. 1

    geriu du kart per diena magni b6, bet vistiek kraujo tyrimas rodo kad labai truksta magnio. nuo to trukumo man labai daznai meslungius traukia ir kieteja pilvukas, lyg butu suspazmaves. atrodo ir valgau gerai, bet vistiek gal oragnizmas netaip priima ta magni?

    Mila

  10. 1

    Del papildu as nelabai zinau, kazkada teko gerti bet as labiau uz naturaluma. :)
    Geriausi magnio šaltiniai yra grūdų produktai (duona, sėlenos, kruopos, žirniai), žalialapiai augalai (petražolės, krapai, rūgštynės, špinatai), taip pat krevetėse, krabuose, juodojoje arbatoje, riešutuose, šokolade, kopūstuose, morkose, bananuose,lesiuose ir kituose produktuose. Pieno produktuose magnio nedaug, bet jis gerai pasisavinamas.

    Anonimas