• 14ats.

    pampersu dydziai

    Sveikos mamytes,norejau paklaust iki kokio laiko vaikeliui dejot 1d pampersus? turiu galimybe ju nusipirkt pigiau,tad idomu koki kieki uzsipirkt?ir kiek apytiksliai i diena reikia naujagimiui pampersiuku? dekui uz ats :)

    Lina169Kūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    as savo vaikeliui 1 dydi naudojau tik ligoninej,buvau maza pakeli nusipirkus mots denfants"firmos.turejau 2 dydzio 3 pakus po 94 vnt,tai per pusantro menesio visas kiekis tu pampersu suejo.O dbr 4 menuo eina tai naudojam 4 dydi.Man tos pampersines sauskelnes i maza puse eina.Raso ant poko nuo 7kg iki 18 kg,bet tik tik sueina.

    ruta26

  2. 4

    as irgi siulyciau daug neprisipirkti, as irgi sunaudojau 4 pokus, pradzioj vaikiukas greit isauga visaka, ir pampersiukus ir rubiukus:)

    Kalnietiene

  3. 3

    as palygint ilgai naudojau pirma dydy, nes letai augo svoris dukrytes tai beveik iki 4 menesiu mum jos puikiai tiko. poku tai jau nemazaisusidare, pirkadavau Huggies po 24 berods ju ten buvo.

    titina

  4. 3

    as 4 pokus sunaudojau o keiciau kas 4 val ir kartais jai padarydavo rimciau tai keisdavau ir dazniau

    lina38

  5. 3

    Mano patys pirmieji buvo "pampers" 1 dydis sunaudojau 5 pokus po 90 vnt ,daugiau ziuriu pagal kg

    ikmeskute

  6. 3

    Mano mazyle kadangi ne maza gime 3950g tai 1d panaudojau tik 3 savaites, is kart reikejo 2d. Per diena apytikslai sunaudodavome nuo 8 iki 10 vnt. Nes pries kiekviena maitinima keisdavau sauskelnes.

    ZivileN

  7. 3

    as sunaudojau 4 pokus to pirmo dydzio,daugiau man nereikejo,tad nesiulyciau daug ju apsipirkti,na gali del viso pikto nusipirkti 5 pokus tikrai uzteks per akis

    masiniuke

  8. 2

    o as siulyciau pirkti is kart 2 dydi,tada ir uzsipirkt galesi daugiau,jei taip sakai,kad yra galimybes ju nusipirkti pigiau. i diena reikedavo 7-10pamperseliu.

    geramama

  9. 2
  10. 2

    as tai pat klazkur apie 3pokus didelius sunaudojau,buvo like dar puse poko,tai kaimynei atidaviau,kadangi jau buvo per mazi

    nesvarbu