• 8ats.

    ar galima nepajusti prasidedancio prieslaikinio gimdymo?

    uzvakar i ligonine nuvaziavau del pakilusio kraujo spaudimo ir galvos skausmo. padare echoskopija pajunge prie monitoriu ir po val pasake kad mane guldo iliginine nes vos nepagimdziau, ir daktarai klausinejo ar jau praejo pilvo skausmai, betr man ju net nebuvo. ar gali buti taip kad nejauciau saremiu o juos rode tik aparatas prie kurio buvau pajungta.

    wiktoriukeMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    man irgi atrodo neytiketina kaip gali neskaudet gimdant, bet visokiu stebuklu buna:) man viskas prasidejo lengvais skausmeliais pilvo apacioj, lyg per menesines, o veliau tj jau labai skaudejo

    Kalnietiene

  2. 3

    na tikrai neitiketina kad gimdai ir nejauti skausmu,kai mane pagulde septyniu menesiu i i loginine tau jauciau tokius stiprius menesiniu skausmus,ir leliuko labai stipriu judesiukus,pilvukas per visa nakti bangavo,tai ryte iskarto pagulde i ligonine,gimdos kaklelis buvo stipriai atvepes.

    sandradan

  3. 2

    Mano gydytoja paaiškino kaip pajusti, kad gali buti priešlaikinis gimdymas. Pilvukas tampa kietas kietas kaip akmuo, jei pajusi, tai iškarto reikia atsigulti ir po uodega pagalvele padeti. Po to paimti laikrodį ir fiksuoti laika, jei nera pasikeitimu per valanda, tai geriau paskambinti daktarei ir pranešti apie tai.

    Angeliuk

  4. 2

    kazkaip nelabai tikisi,kad nepajustum saremiu,man ir pirmo buvo lengvas menesiniu skausmas o paskui tai nezmoniskas skausmas.

    Agnute

  5. 2

    kazkaip neitiketina,kad galima nejaust skausmu.bet gal taip ir buna.bent jau man su visais nestumais buvo baisiausi skausmai,tai mano atveju neimanoma nepajusti

    nesvarbu

  6. 1

    Man atrodo negalima nepajusti...

    Auksare

  7. 1

    Zinoki gal ir keistai nuskambes,bet gali.As kai gimdziau pirmaja dukra,tikrai nejauciau skausmu(ko nepasakyciau apie antraji gymdima)Taigi mane isveze,nes maust pilva pradejo,bet be skausmu.Pragulejau iki kitos dienos ryto,tik su maudimu,atrode pilvas tuoj nukris.Ryte kitos dienos,norejo vest apziurai,o man islipus is lovos vanduo nubego.Is pradziu pagalvojau kad apsislapinau,ir traukt paklode nuo lovos kad isvalyt,nes net susinepatoginau.O daktariukai-einam gymdyt.Taigi kadangi as nieko visiskai nejauciau,tad dar su gydytojai lazdavojausi.Sakiau diedas dirba ,boba gymdys.-O jie dar pareksi mum,o as -nedurna sakau -pizdavosiu,o ne reksiu.Taigi tikrai nieko nejutau,kaip dabar pamenu(nes tai nepamirstama)po8.15 dar palatoj buvau,o po 8.25 jau pagimdzius-gyme per 3min.ir be skausmo.Taigi iki antrojo gymdymo nebuvau zinojus kas yra saremiai,

    Fausta

  8. 1

    man ir paciai keista kad visai nieko nejauciau tik mazyles judesius. gerai kad laiku spejo sustabdyti gimdyma, dabar paskirtas tik gulimas rezimas, kaqd nepagimdciau anksciau.

    wiktoriuke