• 21ats.

    Mamos ar jum nepabodo jau tie klausimėliai ar galiu aš būti nėščia?Ir visi kiti klausimai iš kurių yra išsidirbinėjama?

    Man asmeniškai kartais net pikta darosi kai yra iš klausimų išsidirbinėjama.O apie neštuma klasimų jau dažnai būna tai taip pat pikta darosi lyg mes būtumėm kokios žinoves ir lyg pasakysim viską tiksliai.Aišku gali vienas klausimas būti apie tai,bet jau ne per dažnai ir iš eilės.

    EvelinaaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    tai tas ir yra, kad tos mergaiciukes kaip duotis tai zino, o ar nescia tai jau nebezino, aisku kad atsibode:)

    Kalnietiene

  2. 5

    as dar neseniai rasiau laiskuti administratorei su pasiulymais,ka reiketu daryti su tokiais klausimais... tai gavau laiskuti,kad tik viena kita is simto tokius klausimus uzdavineja,tai nieko daryti nereikia :)) tiesiog neatsakinekte i tokiu klausimus ir tiek...

    mirror

  3. 4

    na tiesiog as i juos net neatsakau, net neatidarau tokiu, todel,kad mes ne daktarai per kompa i vidu neilysim ir nepaziuresim yra leliukas ar ne,cia i tokius klausimus gali tik ginekologas atsakyti tiksliai yra ar nera...o spelioti gal o gal ir ne, man nepatinka,cia i tokius klausimus gali atsakineti tas kas cia ateina del tasku :)
    tikrai ne vienas ir ne du tokiu klausimu yra, daug tokiu uzduodama,pastebejau ta ,ir neblokuoja tokiu niekas..

    Milana69

  4. 4

    tokius klausimus "apeinu", nes as ne ginekologe, o jei ir buciau per kompiuteri man nesimato nescia moteris ar ne;D tad i tokius tupus klausimus neziuriu.

    bantukas

  5. 4

    na klausimai ar as nescia jau beveik kasdien tikrai kartojasi,o juk mamos neilis i vidu ir nepasakys,galim tik spelioti..o absurdiskus klausimus,kai kas nors prisijungia specialiai pazaisti,manau reikia blokuoti be atskiru ispejimu,tokius kaip neseniai cia is visu besisaipiusios Princesytes..

    sandritute

  6. 3

    Na, taip. Aš irgi vienu momentu buvau pardėjus pyti, kad pilna tokių kvailų klausimų.
    Bet, jei gerai pagalvosim, tai kurgi tada tom vargšėm mergaitėm kreiptis jei ne į patirtį turinčių mamyčių forumus? Juk nėštumo testas neatsakys į tokį mums atrodanti kvailai klausimą kaip: "ar galėjau pastoti, jei prisileičiau pries sperma sudrėkusių kelnaičių?" Bet tai panelei, tai labai aktualu, nes į tokius klausimus knygose neatsakinėjama. Pas mamą irgi nepaklaus.
    Mamytės, būkim pakantesnės ir geriau padėkim savo patarimais, o ne smerkim ir kvailinkim klausimo autorę.

    trejetukas

  7. 3

    Taip pabodo,bet ka cia padarysi,kad ir uzblokuoji,tai vel kas nors sukuria panasu klausima,tai i tokius net nebeatsakineju.

    pavasarinuke

  8. 3
  9. 3
  10. 3

    bet ar jus pastebejot, kad klausimus uzduoda kazkokios mergaiciukes, tik prisiregistrave, manot jos zino kad reikia ieskot, skaityt taisykles??? Neee......... jos to nezino, bet va kaip "duotis" pergulet su bile kuo, tai pirmos....

    Anonimas