• 5ats.

    Sirdies permusimai

    Man dabar i nestumo pabaiga vis sirdele permusa kasko tais,ir dazniiausiai vakarais...nuo ko taip gali buti..? Ir ar lasiukai koki padetu ar ka daryti,kad taip nebutu?

    mazeNėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as irgi patarciau atsipalaiduoti ir laukti savo dziaugsmialio o ne ligu ieskotis:) tau tikrai viskas gerai

    Kalnietiene

  2. 2

    Mergyte, baik isikalbeti sau liga, nes tai tau ta, tai ana skauda. Juk tu laukiesi, uztat viskas ir kitaip. man toks jausmas, kad tu tik sedi ir klausais kas suskausta ar kas pasidaro, atsipalaiduok, nes kitaip nepajusi laukimo malonumo.
    Tikiuosi neuzpyksi uz mano toki pasisakyma.

    Anonimas

  3. 1

    man irgi buvo permusimai atsirade,tai padare kraujo tyrima ir pamate,kad kalio mazokai,tai liepe gerti kalio chlorido tabletes, bet as ju negeriau (kazkaip nesinoritos chemijos tam leliui dar negimusiam) -tiesiog valgiau daug daug bananu, razinu ir dar visokiu gerybiu kur daug kalio :) dabar liuks viskas ;)

    LunRi

  4. 1

    Aš manyčiau, kad turėtum pasakyti savo ginekologei, kad nekiltų abejonių dėl jūsų abiejų sveikatos.O gal iš tikrųjų kažkokia problema.

    linasiu

  5. 1

    pritariu Sigitai.
    visoms besilaukiančioms kažką skauda,nebūna taip,kad būtum kaip ridikėlis sveika.pilvukas auga,pilvo organai plečiasi,sukelia skausmelius,greitas nuovargis,daugiau ilsėkis,kai gražūs orai daugiau į gryną orą išeik,ar jei blogiau kartais pasijauti pagulinėk su gera knyga rankose,ar nusnausk:)

    emiliukas