Atsakymai

  1. 6

    Na per savo pusbroli jis pas jo atvaziuodavo ir ledu vezdavo jam kadangi dirbo ledinej tai ir mani pasivadindavo jie pastoviai ledais vaisindavo:)) Va taip ir prasidejo viskas

    ikmeskute

  2. 5

    susipazinau tranzuodama namo:) geras vaikinukas paveze,numerio paprase,ir jau 7 metai kartu gyvename ir berniuka auginame:)

    sandritute

  3. 5

    per savo puseseres gimtadieni susipazinau su savo vyreliu, jos vyro geriausias draugas, tai labai faina bendraut daba:)

    Kalnietiene

  4. 4

    mes susipazinom per interneta, graziai isibendravom daviau telefono nr passkambino ir klausia ar zinau kas skambina, pasakiau kad zinau nes bet kam nedalinu nr, klaisia o kaip man davei, atsakiau silpnumo akimirka. tai ta akimirka ir tesiasi jau daugiau nei trris metus:)

    wiktoriuke

  5. 4

    Mieste, per koncertą. Netyčia susitikom, įsikalbėjom. Pasirdodo jo brolis mano kaimynę vedęs. Jis dažnai ten lankosi, kažkada mane matęs, todėl per koncertą sugalvojo prieiti..

    Jorkaile

  6. 4
  7. 4

    Internete. Ilgai susirasinejom, labai patiko tai,kad visada budavo taktiskas,kulturingas ir kantrus. Virtuali draugyste tesesi apie pusmeti. Veliau panorejom susitikti, ir pasirodo, mudu is to pacio miesto!!!
    Dar taip pradraugavom 6 metus.
    Dabar auginam suneli. :)

    Linute39

  8. 3

    Mes mokekes toje pacioje vidurineje. Po 10klases kai kuriu mokomuosius dalykus sujunge kartu, tad budavo pamokos mums kartu. Tokie pusiau klasiokai buvom ;-) Baigus mokykla, po metu ir susiejo musu keliai, nors kazkada net neisivaizdavau, kad su juo zenoti busim ;-) ir jau 6metai kartu.

    Imbiere

  9. 3

    aš su savo vyru susipažinau per bičulystės laikrašty 10 mėnesių padraugavom ir poto ištekėjau ir dabar laimingai gyvenu 7metai.

    mamytukas

  10. 3

    Per sesers drauge susipazinome!atvaziavo 2 vaikinukai pas mus i namus suspiazinti su sese mano ir as kaip likimas labai mane trauke nieko pries sese buvo sako ainam,na ir susipazinome tarp kitko mano vyras man labai nepatiko ne taip kaip kitoms meile is pirmo zvilksnio!po kiek laiko jis man paskambino susitikome dviese na ir ka jau 8 metai aina!ir susituokem ir suneli jau auginam

    VANESA8381