Atsakymai

  1. 8

    kiek prisimenu tai mama kai tik brolis sustiprejo pradejo ji masazuoti,rankytes kojytes,padrindavo aliejukais kuneli sukamuoju judesiuku .

    zaikiuks

  2. 2

    darom tik mankstele dabar, kojytes ir rankytes pamankstinam.

    lina38

  3. 2

    As perrengdama, ar keisdama sauskelnes, arba po maudyniu vakare visad paglostau, pakutenu visa kuneli, padarau padukams ir delniukams masaziuka - labai megsta. kai guli ant pilvuko - nugarte vis dviem pirstais pamasazuoju. tokiems leliams dideliu masazu nereikia, jeigu tik viskas gerai vystosi, visas masaziukas tai glostymai, svelnus lengvas trynimas ir sukamieji glostymo judesiukai. mankstele darau rankytems kryziavimus tiesimus, kojytems tiesimus lenkimus, kai nori sestis tai dar ir pasediniuojam keleta minuciu - sest gult :) uz mano pirstu isikibes daro "prisitraukimus". tai visa pagrindine veikla :)

    Meskeriotoja

  4. 2

    mano maziukei 4men ir 2savaiteles. as pro reta pamankstinu kojytes,nusipirke mes ta dideli kamuoli ant jo paguldau ant pilvuko ir pirmyn atgal taip vazinejam,rankutes pamankstinu,nieko taip ypatingo.del saves tik.

    sandrista

  5. 2

    mums 4 menesiai,siokia tokia mankstele darom,su rankytem ,su kojytem.Pati gydytoja parode kaip daryt.

    ruta26

  6. 2

    tiesa,pabijojau todel,kad kazkuri mama pamate kaip daromas masaziukas,pamegino pati padaryti...ir matyt per stipriai padare,kad kudikeliui atmuse plauciukus :(

    mirror

  7. 2

    as pati pabijojau daryti masaziukus,tai buvom uzsirase nemokamiems masaziukams ir mankstelems,kurias pradejom lankyti nuo 2men :)

    mirror

  8. 1
  9. 1

    Mes manksštindavomės. Kojytes, sulnkedavau, rankytes, kryžmai, patempdavau švelniai

    Dziungarija

  10. 1

    nuo 2 menesiu masazuoju po truputi savo angeleli...

    miana