• 15ats.

    Kuri taip pat aginate coliuke,padiskutuokime

    mano mergyte gime 3kg viiskai normalus svoris,bet priauga po mazai svorio,siaip yra sveika,gydytoja neiesko ligu sako bus is kuduju tikriausia,dabar mums bus 5men mes sveriame 5.400kg.kaip su jusu tokioms maziukems leliukems.

    sandristaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    labai jau jusu vaikelis didelis vanesa83 :) tikriausiai berniukas :)

    dominika

  2. 2

    viena pazistama turi tikra coliuke. mano mergytei puse metu,ji sveria 7,5 kg ir yra69cm, o va jos mergaitei metukai suejo,sveria 7kg ir yra 70cm. ir daktarai nieko blogo nemato,mergaite sveika,laksto.. Tik va ten tai tikrai coliuke:)

    bantukas

  3. 2

    musu mergaite gyme 3400,53 cm ,.budama 5 menesiu sverem 6700 ,irgi letai svoris augo ,skaitemes ,biski maziau normos ,daktare sake kad cia normalu ,dabar mums beveik metai ir sveriam 10 kg :)

    dominika

  4. 1

    Mano mazuliukas gime tik 2.740g dar mazesnis nei tavoji dabar mums puse metu ir sveriame 7 kg daba gal daugiau net augame gerai.gydytoja ligu neiesko viskas lyg ir gerai.Matyt paveldejo is tevo ,mano vyras gime tik 1.500g,o dabar stiprus vyras :))

    ikmeskute

  5. 1

    mano mergyte gimusi svere 2930g ir 53cm, kai jai buvo 5men svoris buvo 6400g. na o dabar jai jau 1.2m o jos svoris 9kg,o ugis 72cm,tai ji taip pat yra coliuke,per 2 menesius priaugo 200g ir 0.5cm,bet jokiu ligu pas ja taip pat nera:-)

    daina

  6. 1

    teko susidurti su mergyte, kuriai metai laiko ir sake sveria tik 7kg. gydytojai sake tai visiskai normalu ir ligu neiesko

    Benikiux

  7. 1

    sveikute, manau tavo vaikucio visai normalus svoris, gal, kad pati ne didziasvore auginu, neseniai suejo mano mergytei metukai-svere 9.8kg, o ugis 78cm, gydytoja visiskai nieko blogo tame nemato, sake, kad mergaite is aukstaugiu, o svoris normos ribose, jo ne kiek netruksta, manau ir tavo dukrytei panasiai bus...mes gal daugiua pacios sau ikalame i galva, kad musu vaikuciai coliukai ir pan, gal man kiek tik buvo lengviau nei pvz titinai, kad manoji atvirksciai viska pradejo daryti labai anksti, tad neteko nerimauti del judesiuku ir pan, kaip tik norejosi pristabdyti "arklius"...grizusi i Lt pervedziau savo mergyte per gydytojus, padariau tyrimus kraujo, slapimo ir t t, -aciu Dievui niekas prie nieko negali prikibti, manau tai ir yra svarbiausia, sudejimo mes nepakeisime, tad dziaukimes, kad musu vaikuciai auga sveiki, neserga rimtomis ligelemis...labai puikiai suprantu mamyciu nerima, kai vaikuciui svoris auga leciau, juolab, kad ir kiti nepamirsta nusistebeti"vajetau, kiek mazai sveria tavo vaikas" ir pan, bet manau kol vaikas sveikas, nera ko nerimauti perdaug...

    Lukniukas

  8. 1

    sveika, maniske gime 3450g. Taip pat normalaus svorio, per pirma menesy tik atsate ligonineje numesta svory, buvo numetys iki 3150g ir svere 3500g. dabar 7.5 men mum, ir sveria 6200g. o ugis kazkur 69 - 70cm. Siunte per visus daktarus mus, dare echoskopus sirdies, galvos, bet viskas gerai, tik kad mazai to svorio priauga. Kai lankem masazus ir makstose sake kad mazasvoriai vaikuciai gali veliau sestis, pradeti vaikscioti del to kas truks jegos. Siunte tikrintis y ankstyva rebilitacija, ten taip pat sake kad daro viska ka gali pagal savo sudejima, siek tiek maziau nei didesnio svorio leliukai, bet viskas normos ribose. Rytoj vel einame tikrintis kaip progresuojam, tai ziuresim ka pasakys, tikiuosi ir toliau viskas bus gerai. Taip pat isgerto pienuko kiekis buvo mazesnes nei tokio pat amziaus leliuku, bet per prievarta nemaitinau niekada. Dabar jau valgom kosytes, bet svoris kol kas nepradejo augti greiciau.

    titina

  9. 1

    mano mergyte dar netoli 4 men ir sversim kazkur virs 6 kg.

    deimante123

  10. 1

    Vanesa,jūsų sūnelis tikrai ne coliukas,greičiau atvirkščiai putlutis:)))

    emiliukas