• 6ats.

    Kaip atgaivint santykius su vyru po gimdymo, ka patarsite?

    po vaiko gimimo mano vyras yra nutoles nuo manes, retai buna name, nes draugai pas ji... nezinau jau ka net daryti, karta paklausiau ar nori skirtis su manim, tai tylejo, kaip zinant tyla gera byla.
    Kaip atgaivint santykius, ka patarsite? aciu...

    mianaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    pasibukite dviese,jei yra galimybe kam pasaugoti vaikeli

    ruta26

  2. 1

    dar vyrai myli akimis...gal tiesiog vaikeliui skirdama daug laiko pamirsai pati save...nueik i grozio salona,pakeisk sukuosena,pasidaryk manikiura,nusipirk grazius apatinius...manau tai butu gera pradzia santykiams gaivinti...ir pati atsigautum...

    Simonyte

  3. 1

    aš galvoju kad jum reikia susėsti prie žakių ir prie skanios vakareinės ir pakalbėti dėl ko tie santykiai atšalo reikia daug kalbėti sekmės jum.

    mamytukas

  4. 1

    o kur tie santykiai dingo nestumo metu? :) nejaugi tavo vyras toks smurfas ir nepalaike graziu meiles santykiu nestumo metu,kad juos jau reikia gaivinti po nestumo?...

    dellta

  5. 1

    Gal jam nuobodu namuose,nors pati nesuprantu kaip gali buti jai turit vaikuti,patartciau nuvaziuoti kur i netolima kelione babuti prie ezeriuko kokio ar juros kokia savaitgaliuka.Nes siap mazai vyru yra namisedu nepatinka kaip moterims sedeti namuose.Visko gyvenime buna,suprantu kad tau liudna vienai su vaikiuku namie,is patirties sakau,manau praiste ta kelia pauks jusu atzalele ir viskas bus tvrkoja vyrai juk nemeksta su naujagimiais per daug uzsimti o kaip pauga jiems yra smagiau

    VANESA8381

  6. 1

    Na ne paslaptis vyrai myli per skrandi ir per lova :) tai cia pirmiausi budai, kaip vel priversti vyra atkreipti i save demesi ir zavetis tavimi. Skani vakariene, romantiskas vakaras ar net gal jo slaptu svajoniu igyvendinimas tikrai niekada nebus suvis pro sali.
    Kitavertus sie dalykai padeda iveikti rutina, suzadinti ugnele jei ji bent kiek rusena. O jei jos nera kazin ar kas bepades... nebent tam kartui.
    as siulyciau atvirai pasisneket su vyru, tegu prisipazista kaip jaucias ir tada kartu priimkit sprendima. Juk nezinia visada yra sunkiau uz bet kokia skaudzia tiesa. Sekmes.

    ievindra