Atsakymai

  1. 5

    kiekvienai savo laikas,vienoms anksciau kitoms veliau

    SAULYTEEEE

  2. 4

    man atrodo kad nera skirtumo keliu metu susilaukti tik turbut siais laikais moterys labiau viska apgalvoja ir negimdo jau tokios jaunos kaip seniau gimdydavo

    popkorne

  3. 3

    Motinystė moteris puošia ir suteikia naujo žavesio. Tas amžius irgi ne visoms vienodas. Dar priklausomai ir nuo "subrendimo" lygio, būti "išsidūkusiai" ir pačiai to norėti. Na kuo vyresnė irgi savi minusai, praktiškai visas laikas buvo Tavo, visas dėmesys tik Tau, o dabar SAVE turi palikti antram plane, o tai irgi reikia išgyventi. Kartais daug ką pasako ne amžius, o materialinė padėtis. Yra gi skirtumas kai vaikas auga "studentų bendrabutyje" ir šeimoje, kuri nors ir iš paskolų neišlendanti, bet nuosavame bute. Manau, svarbiausia suplanuoti (arba bent jau stengtis).

    elegancija

  4. 3

    manau, kad kiekvienam savo. tik manau, kai labai jau jaunutems, kol nebaigti mokslai, sunkiau... aisku geriau ir nelabai velai... bet kaip sakoma nesuplanuosi savo gyvenimo, kada vaikelis jau nori ateiti, tai pats pasirenka :)

    Ausrute

  5. 3

    Nemanau, kad yra toks amzius. Kaip matote, mamos susilauke mirmagymiu budamos labai skirtingo amziaus. Ar yra nelaimingu? :)

    Ausra

  6. 2
  7. 2
  8. 2

    Mano nuomone kokiu 23-25m,as susilaukiau 27m,bet dabar galvoju kad galejom ir anksciau pasiplanuoti leliuka.

    pavasarinuke

  9. 2

    Gal dvidešimties, o paskutinio vaikelio trisdešimt penkerių

    Jorkaile

  10. 2

    Manau kad kada jau pati jautiesi tam subrendusi nes tai labai didele atsakomybe ir didelis darbas, o ir vaikutis pats ateis kada jam laikas kad ir kiek beplanuotume :)

    Rita