• 28ats.

    Patarkit mamytes ir ne tik.. Mano vaikiukui kuris dar negimes yra stuburiuko isvarza,jau apie tai buvau rasiusi..sendien buvau klinikose kad apziuretu ir kad ramiau butu man,dar plius maziuko galvele didesne nei turetu buti,pasake kad lapkricio 1 mane jau guldys ir cezari ko gero darys tai ko gero anksciau turesiu savo zvirbliuka.. Bet net neisivaizduoju kaip save nuraminti ir susitaikyti su sita problemele.. :(( Labai liudna ir skaudu,kad taip mano vaikiukui.. Atrodo tuoj isprotesiu,nezinau net ka daryti su savim,vis nerimas ir nerimas..:(((((

    mazeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    paskaicius mamytes nevilties kupinus sakinius,atrodo ir paciai pritruksta zodziu,bet gerai kad negniauzi visko savyje,issikalbejus bent siek tiek geriau,vistiek gal gydytojai kazko labai blogo neprognozavo dar?jus saunus,stiprus busimi teveliai,kiek zinau maziukas gimes dazniausiai buna operuojamas su tokia bedele,eikite per medikus,geriau turekite keleta nuomoniu kaip elgtis,kaip auginti maziuka,patikek zinau kaip tau skaudu,bet nenugrimzk i depresija,maziukui reikes daug meiles ir stiprybes is jusu,daug geru emociju.linkiu jums ramybes ir daug sveikatytes..

    sandritute

  2. 6

    Dekui Jums visoms uz palaikymus.. O situacija tai yra gan kebli kiek gydutojas sake..esu pasirinkus labai gera gyditoja..,o sandritute,kad operuoja vaikucius su sita bedele tai as zinau,bet va galveleje vandenuku susikaupe ir klausimas ar juos pavyks panaikinti ir ar jie labai blogai jai kaskiek ju bus.. :(((( Kadangi stuburiuko isvarza tai savaime ir galveleje ten taip kaupiasi tie vandenukai,kiek man aiskino.. :(((

    maze

  3. 6

    Labai tave uzjauciu istikruju turetum maziau panikuoti ir nervinti stenkis islikti rami vaikelio labui as pastebiu tavo nerima uzdavei daugybe klausimu apie savo angeliuka,bet toks jausmas susidare tavo tas nerimas,pergyvenimas labiau pakenke, nei naudos atnese...Labai gaila,kad sitaip nutiko,bet tikiu,kad viskas susitvarkys ir bus viskas gerai svarbiausiai tiketi,o ne pulti i panika ir nervuotis..

    ikmeskute

  4. 5

    Naturalu, kad nerimauji, turetu buti zveriskai sunku ir skaudu, bet dabar svarbiausia-nurimti!!!!tu greitai tapsi mama, vat tada reikes daug jegeliu, patirsi dar daugiau streso...dabar diagnozes maziuko daugmaz jau aiskios, tad patarciau tau ieskoti apie tai kuo daugiua informacijos, susitelkt ties savo maziuku, nes jam dabar taves labai reikia ramios ir pasikrovusios gera energija, bandyk paieskoti teveliu, auginanciu vaikucius su panasiomis problemomis, manau jie tau jau dabar galetu suteikti labai vertingu patarimu ir pan,,,stiprybes Jusu seimai, o mums visoms belieka tik Jumis zavetis ir palaikyti, kuo galime patarti,,,

    Lukniukas

  5. 5

    mano sirdis verkia kartu su tavimi, stiprybes tau, stenkis nusiramint ir laukti to stebuklelio su dziaugsmu, juk jis viska isgyvena kartu su tavimi, jus viska iveiksit!!!

    Laimux

  6. 5

    kad galvyte didesne,tai nera labai blogai,jai nesikaupia vandenys joje...jums reikes begalo daug kantrybes ir stiprybes,to ir noreciau palinketi...butinai pasirinkite gerus specialistus,kad tinkamai pasirupintu jusu mazyliu...tikiu,kad isaugsite visas bedeles,svarbiausia nenuleisti ranku,tu tikra saunuole,kad taip rupiniesi dar negimusiu maziuku,tik nepanikuok anksciau laiko,nepakenk dar labiau maziukui,jam labai taves reikia ir reikes...Stiprybes ir didziausios sveikateles jums :)

    mirror

  7. 4

    suvokiu kad sunku, bet dabar turi but stipri del vaikucio.. diagnose nera is lengvuju, bet kita vertus kol negimes sunku ir pasakyt kas bus kai bus.. cezaris cia neisvengiamas nes daktarai bijo jog gimdamas vaikutis gali but traumuojamas, tad kiek imanoma greiciau nori ji istraukt.. tikekis geriauiso bet moraliskai nusiteik but stipri, nes operacijos neisvengiamos, rebilitacija tai ilgas procesas.. tad stiprybes..

    zilvinta

  8. 4

    tikrai patarciau maziau nerimaut, nieko nepakeisi tik dar labiau pakenksi lialiui, gims tada nervuotas neduok dieve...kaip bus taip bus, padaris ta cezari ir turesi savo dziaugsmeli, nepergyvenk, buna blogesniu bedu.

    Kalnietiene

  9. 4

    Kad negimusiam daro kaska tai nieko man apie tai nesake..sake tik,kad tik gimusiam vaikiukui padaro operacija stuburiuko,ir gal pavyks panaikinti tuos vandenukus.. Jie nieko konkreciai negali sneketi ir pasakyti kol nera gimusio leliuko..dar zinoma konsultuosiuos ir konsultuosiuos situo klausimu...

    maze

  10. 4

    esant hidrocefalijai kartais operacija daroma dar negimusiam vaikiukui,reikėtų jums daugiau tuo klausimu pasikalbėti su gydytojais,galbūt net keliais.gali daryti operaciją galvytės tik gimusiam,bet išvaržos taip pat turėtų daryti tik gimusiam.mano patarimas,klausinėkitės visko iki smulkmenų gydytojų,kad niekas nebūtų praleista,tai ką vėliau bus per vėlu padaryti.

    emiliukas