• 23ats.

    Ar pasiteisino jums posakis, jei per nestuma daug nervuosies, ir vaikas toks bus?

    Idomu kaip realiai tai pasiteisina? gal kuri mamyte per nestuma turejo daug nervu ir asaru, bet vaikas buvo ramus o gal atvirksciai?
    Kokios buvot nestumo metu ir kaip tai atsiliepe jusu mazyliams?

    Lina169Psichologinė savijautaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    as nestumo metu daug nervavaus,turejau net teisiniu problemu, po teismus laksciau, diplomini rasiau, tai nervu ir asaru pakako. O mergyte tai nepasakyciau kad is ramiuju bet ir ne is tokiu kur diena nakti rekia:)

    Kalnietiene

  2. 5

    Idomus klausimas...nestumo metu buvau keistai rami, nelabai kam sekesi isvesti mane is pusiausvyros:)nors pries nestuma budavau tikras degtukas...dukryte ramaus, bet verzlaus budo, ramiai uzmiega, nera reksne, lengva su ja susitarti....pfu pfu pfu:) Tik tikrai nezinau ar tai itakojo ramybe nestumo metu ar kas kita...

    Lukniukas

  3. 5

    mano pazystamai pasiteisino ,buvo labai nervota ir daug verkdavo ,berniukas gyme labai neramus ,

    dominika

  4. 5

    Buvo visko ir nervavausi ir verkiau,ir stresavau,nepasakyčiau,kad mano vaikas nervuotas,greičiau ožiukai išlenda,taip kad be tikslo rėktų,spardytusi ar pan.nebūna.

    emiliukas

  5. 4

    del ivairiu, maloniu ir nemaloniu permainu gyvenime visa nestuma buvau psichologiskai isitempusi, kartais ir asaros isriededavo, streso netrukdavo, bet nepasakyciau, kad nuo to buciau ir nervinga. nervu priepoliu nebudavo. o sunus nuo gimimo yra labai ramus, linksmas ir geras vaikas. kolkas... paskui bus matyti, bet siai dienai tik dziaugtis galiu.

    romantike

  6. 4

    Is dalies pasiteisino. Buvau tokia kaip viesulas, visur laksciau, del visko nervavausi, neperleidau vyrui dalies rupesciu, tai ir vaikas nermaus, prastai miega, tik bega ir bega..Jei ko negalima, susinervuojua..

    Auksare

  7. 3

    as nestumu metu buvau rami ir mano vaikai ramus.Bet sese turejo nemazai nervu,tai jos sunus ziauriai reksnys buvo.
    Siaip manau kad mamos emocine busena tikrai persiduoda vaikui...Nes netgi maitinancios mamos stresas per pienuka persiduoda.
    na bent as taip manau

    lira1111

  8. 3

    nestumo metu buvau labai jautri del nieku vergdavau nervodavaus ir sunus gime labai neramus pirmus menesius labai daug vergdavo jautrus buvo garsam

    simka

  9. 3

    na, as nestumo metu irgi patyriau visokiu emociju - ir stresas, ir nervai, ir asaros.... bet nepasakyciau, kad mano mergyte super nerami:) geras vaikas yra, o tu neramiu dieneliu manau visoms mamytems pasitaiko, kai vaikutis zirzia nei is sio, nei is to, nepriklausomai nuo to, buvai tu nervinga nestumo metu ar ne.

    esperanza

  10. 3

    na tai pat teko pasinervuot,bet vaikuciui oziukai tik metuku pradejo lyst,ir tai nemanau,kad su nestumu susije.

    nesvarbu