• 21ats.

    Kiek kartu tustinasi jusu mazieji?

    Labutis.Gal ir nekaip nuskambes klausimas,bet kazkaip sendien tuo susidomejau.Kiek kartu per diena tustinasi-rimciau,jusu maziliai?Mazdaug metu laiko?Manoji tai visa laik,kai nuo gimimo susinormalizavo tustinimasis-2,3 kartus.Vyduriai musu kietoki,tik uzvalgius jogurto,ar kokios darzoviu ,vaisiu tyres suminksteja.Bet ne apie tai ,kokie ,o kiek kartu per diena jusu maziliai daro kaku.?Vienur skaiciau,kad apie metu vaikai turi tustintis kas antra diena,arba karta i diena.Gal manosios greita medziagu apykaita kartais,jai mum taip iseina.?

    FaustaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Manajam pusantru, tai karta i diena, i dvi dienas..

    Jorkaile

  2. 5

    sveikute, du kartus tai beveik visada, retai kada daro tik karta...jei pavalgo daugiua produktu, laisvinanciu viduriukus tai buna ir tris kartus, bet kaip mamytes sake, tas kakis nera viduriavimas, tai normalus kakutis...zodziu Fausta sikales musu mergos:))

    Lukniukas

  3. 5

    Kol pati maitinau, tik savo pienu, tai darydavo kas 10 paru kaku, o metuku laiko jau naormaliai viena karta per diena.

    Indruke

  4. 4

    Tikriausiai bus greita medziagu apytaka. Mano panele 4 menesiu tusstinasi 2-3 kartus per para.

    Kalnietiene

  5. 4

    Mums du metukai ir darome kas dien,dazniausiai ryte,na buna,kad ir vakare padaro antra karta,bet retai,cia jei kokiu vaisiu daugiau uzvalgom.

    pavasarinuke

  6. 4

    mano pirmosios mergaites tai nuo kokiu 5 men jau pradejo daryt viena kart i diena .o nieko tokio kad ir kelis kartus daro, svarbiausia , kad neviduriuoja.

    lina38

  7. 4

    mano panelei dar tik 7menesiukai, bet pradejo i diena kakintis 3-4kartus, nors tikrai ne viduriuoja. Greiciausiai tai tikrai priklauso nuo vaikuciu medziagu apykaitos ir nuo maisto, koki vaikutis suvalgo.

    esperanza

  8. 4

    cia manau dar labai priklauso ka vaikutis valeg per visa diena.Mano sunelis dazniausiai 1 karta dienoje tustinasi,(jam 8men.)(na siaip ir vyresni vaikai dazniausiai karteli dienoje)bet jei dazniau nematau bedos,svarbiausia kad reciau nebutu.

    Pearl

  9. 3

    manieji pusantru metuku visuomet po 2kartus daro,buna kartais ir po 3 :) kietai niekad nedaro,nezinau,gal todel,kad tebegeriam pienuka...iki 1.3m kasdien jogurta valgydavom,taip patare gydytoja,pora kartu buvau nedavus,tai sunkiau tustinosi,o db viskas tvarkoj :)

    mirror

  10. 3

    maniskei 5 menesiai. kakojam kas antra dienele...

    monax