Atsakymai

  1. 5

    manau jau kiap tik patcios nori

    gustas

  2. 4

    Gavo lėlę kūdikį dovanų per Kalėdas, 1 metų. Minkšta, juokiasi. Tai ir nebesiskiria su ja nuo to laiko. O šiaip į vežimuką, lėlių lovytę guldė ir klostė, nešiojo ir "aaa" dainavo dar prieš tai kitas lėles, bet šitą kūdikį myli labiausiai.Mano ir berniukas apie 2 metų būdamas, labai su lėlėmis žaidė, bet dabar jau tik mašinos...

    Giedre

  3. 4

    Kadangi pas mane pirmi 2 berniukai, tai namai lėlių nėra matę:) Dabar mažoji dukrytė iš visų minkštų žaislų (tikras zoologijos sodas) turi vieną lėlytę (Bernyn vardu), kurią padovanojo jai gal 2 mėn. amžiaus. Na nėra ji viena iš mylimiausių žaislų. Vis rūpi akis lėlytei paddraskyti, į ranką įkąsti, papurtyti. Kai tai daro su žaisliukais, atrodo nieko tokio, bet kai purto lėlę, atrodo, kad jai pavydi ir taip keršyja :)

    elegancija

  4. 2

    mes jau nuo metuku pradejome zaisti su lelemis,jas maudome,nurengiame,nes aprengti dar nemokame.

    gintarep

  5. 2

    mano dukra pradejo zaisti lelem nuo 1 dabar jai bus7 ir toliau zaidzia mes barbiu gal 40 turim,bebi bornus.anabeles dar ji pradejo zaisti su pets suniukas kolekcija

    KRISTE

  6. 2

    mano berniukas, tai leliu neturi, bet pas mociute kartais gauna lelyte apziuret, tai pabado jai akis, paglosto ir numeta.

    Agne

  7. 2

    su lelytem zaisti gali kaip man atrodo gali kaip suvokia kas ji tokia yra kad ji lelyte o ne kazkoks zaislas.

    Dale

  8. 1

    na mums 6men bet leliu dar neturime...

    daina

  9. 1

    mano dukrytei jau 1,3 mėn., bet lėlėmis dar nesusidomėjo. Ir kiti pliušiniai, minkšti žaislai jai neidomūs. Galvoju pe Kalėdas pirkti lėlę dovanų, gal bus didesnė, pradės jau domėtis?:)

    elegancija

  10. 1

    mano karalaitei 1.4men ir jau po truputi pradeda dometis lelemis. jas myluoja, pataso uz plauku, paglosto......

    ausra2