• 28ats.

    Kaip pasielgtumet nusipirkia sugedusi maisto produkta?

    Na uzklausiu dabar as;)Reikalas toks-as sestadieni turguja,nusipirkau zuvies farso pakuote.Vakar vakare,susiruosiau gaminty kotletus.Taciau neteko,todel kad farsas kai atsylo dvoke sugedusiai-aisku ismeciau,ir plius visa buta dvoku uzsmirdynau.Net ir sendien tas s dvokas dar jauciasi,nors jau siuksles isnestos.Na o sendien,kadangi nezadu ranku nuleisti-nors ir mokejau tik -9lt.-apskambinau visas inspekcijas,ir sukeliau veja ant koju,kad tykrintu kas yra parduodama.Paminesiu-garantija galiojo iki 2010.12.01 bet manau jis buvo netinkamai laikomas-atsyldytas sugedo,o poto uzsalde.Aisku surase pagal mano skunda rasta(nes su mazela,tokiu oru nelabai yra noras lakstyti)daviau savo telf kad pranestu rezultatus.Na nezinau-gal ir pakratys prekybininke jai dar nemazai tokios zuvies turi.Bet tylet ir manau neverta.Taigi ,kaip jus butumet pasielgia tokiu atveju?Juk produkto garantyja dar gera buvo.Ar ir butumete jieskoja teisybe,nors ir nukentetu del to prekybininkai.?Ar pasielgiau teisyngai?

    FaustaMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    gerai kad tokiu zmoniu atsiranda, teisybes ieskotoju, juk tam tokios tarnybos kaip maisto prekiu inspekcija ir egzistuoja, bet as pati ne is tokiu:)

    Kalnietiene

  2. 3

    saunuole, jei visi tyles tai ir toliau visi valgysim s.... mum tai buvo kad is turgaus kefyra ir piena sugedusi parsivezem, tai kita kart spicialiai vyras nuvaziavo ir pasake kad sugede buvo.

    vestina

  3. 3

    manuau teisingai pasielgei nors prekybininke ir nukentes bet kita karta zinos jog zmogui nereikia parduoto pasibaigusios prekes ir taip laikai sunki jog isleisti pinigus ir ismesti i siuksliu kibira

    simka

  4. 3

    As taipat nezinau ar bus rezultatai kokie-bet man net padekojo tarnyba,kad as pranesiau,o ne tylejau,nes ne as viena pas juos galejau nusipirkt .Ir gal dar daugiau pazeidimu pas juos yra.-Taigi lauksim rezultatu,taciau zuvies kotletu gal gyvenime nebevalgysiu,nes vien pagalvojus koks dvokas buvo,net supykina.

    Fausta

  5. 3

    Na tu ir aktyvi... Aš turbūt tik išmesčiau ir pasinervuočiau... Nes nežinau ar kokie rezultatai bus. Jei iš tikro tą prekybininkę prigriebtų, tai gerai...

    Jorkaile

  6. 2

    Teko nusipirkti ne tik apgedusiu, bet ir sugedusiu produktu. Karta cento parduotuveje pirkau pieno bulviu kosei. Uzstatau piena virti, ziuriu jis suruges. As su tuo likusiu pokeliu ir virintu pienu atgal i parduotuve. Pardavejos pasiule vietoj pinigu grazinimo piena kita pasiimt. Nesibariau, sutikau-pasiemiau. Greit parbegus namo vel ,,nauja'' piena virt uzstatau (nes bulviu kose reik pabaigt pagamint) o gi ziuriu tas pats su pienu darosi-praruges. Antra kart i parduotuve nulekus jau liepiau, kad grazintu pinigus.. Po to karto, jei ka nusip[erku sugedusio, nunesus grazinti prasau, kad atiduotu pinigus, nesileidziu i kalbas apie prekes pakeitima i kita. P.s. dar norfoj labai daznai batonus supelijusius nusiperku.

    Imbiere

  7. 2

    visada nesciau atgal,bet siaip neteko nupirkt sugedusio.Visada ziuriu galiojima,o prekes imu ne is priekio,o is pacio galo.Nes priekyje sukrauta,kai jau galiojimas arteja prie galo.Turguje nieko neperku,isskyrus darzoves>mesa perku visada prekybos centre.

    ruta26

  8. 2

    Aš irgi manau, kad pasielgei teisingai. Be abejo, kažkiek gaila ir tos pardavėjos, kuri tikrai nukentės. Bet juk prekybininkas apsiimdamas kurti verslą, turi numatyti, kad bus tokių atvejų ir turi būt pasiruošęs juos nurašyti į nuostolius, o ne iškišinėti sugedusius produktus paprastiems pirkėjams.
    Aš dar nei karto neskambinau į inspekciją, bet grąžinti sugedusi, nekokybišką produktą yra tekę ir ne kartą. Kažkaip viskas praeidavo be didesnių incidentų, kadangi man arba apkeisdavo, arba grąžindavo pinigus.
    Beje, dar pastebėjau vieną dažniausiai prekybos centruose naudojamą gudrybę, kad kainos ant etiketės būna mažesnės, nei įmuša į kasą. Tai ankščiau, kažkaip numodavau ranka ir dažniausiai pasiimdavau prekę už didesnę kainą. O dabar, tai iš principo niekada neimu, nes čia irgi pirkėjų mulkinimas vyksta.

    trejetukas

  9. 2

    zinoma, kad pasielgei teisingai. nesvarbu, kad prekes garantija dar buvo galiojanti, bet is tavo pasakojimo akivaizdu, kad farso kokybe buvo ne pirmos jaunystes... nesvarbu jei ir prekybininkai nukencia, lai zuri ka pardavineja, kazkaip reikia pamokyti ir ivesti drausme bei tvarka... va, todel as niekada ir neperku maisto is turgu ir panasiu vietu (apart vaisiu ir darzoviu). manes niekada turginis maistas netrauke, o ir geru atsiliepimu zymiai maziau nei blogu. perku tik prekybos centruose. nors ir ten visko pasitaiko, bet kol man asmeniskai taip nebuvo, tai negaliu skustis. be to, centruose labiau kontroliuojami tokie dalykai. tiesa, nors ir perku maisto produktus prekybos centruose, bet visada issniukstineju galiojimo laika, jei imanoma ir apuostau, istyrineju bei visada pasiimu cekius, nes jei kas netaip tikrai nesciau atgal.

    romantike

  10. 2

    as tai nepatingejusi buciau tikrai nuciau nunesusi is kur pirkau,o siaip dar pas kambinciau i sanapidemini

    nade