• 13ats.

    3,5 men mergyte geria aptamil ar nes labai smarkiai atpylinedavo, vemdavo tiesiog fontanais, bet nuo sio misinuko labai kieteja viduriukai.Gal kuriai buvo panasiai, ka darete?

    Daktare israse dufalaco, bet jis nepadeda. Kai reikia tustintis klykia nesavu balsu, tenka kiekviena kart padeti issitustinti.

    kamiKūdikio tuštinimasisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na difolaf turetu padet mums tai viska pramusdavo,o del atpilimo mno kudikelis irgi nuo pirmu dienu atpilinejo,bet jau greit busim keturiu ir jau po biskuti mazeja tas,gal po maitinimo ilgiau palaikykit stacia,

    sandradan

  2. 3

    na mums dupcholac sirupas padedavo tikrai..o jums siulyciau pakeisti misinuka

    nade

  3. 3

    Na tikrai sudėtingai čia pas jus.Mano dukrytė irgi atpylinėdavo,na bet ne fontanais,paskui kai atitaikėm mišinuką tai labai jau nedaug atpildavo-mums tiko HippPRE,nes maitinau mišriai-kažkiek savo pienu kažkiek mišinuku(jis būtent ir sukurtas mišriam maitinimui).O kai pradėjau košytėm primaitint ilgainiui visai nustojo atpylinėt.Aš pradėjau nuo 4,5 mėn.primaitint daržovienėm,nes ne grynai savo pienu maitinau,o mišinuko nedaug išgerdavo tai gydytoja rekomendavo košytes pradėt-tada ir susitvarkė po truputį valgymas ir atpylinėjimai liovėsi.Dar esu girdėjus apie tokius mišinukus,kuriuos turi išrašyt gydytoja,perkasi jie vaistinėj-tai gydomieji mišinukai.Kartais jų užtenka mėnesiuką pavartot ir bėdos baigiasi-paprašyk gydytojos kad tokį išrašytų(dabar tik neatsimenu pavadinimo),bet gydytoja turėtų žinot.Nes jei jau ir nuo arbatytės atpila-matyt sudirgintas jau skrandukas.Dar galima pamėgint gerųjų bakterijų pavartot-yra specialių Liveo baby-labai išgirtos mažiukam-sako praeina atpylinėjimai ir netgi pūtimas pilvuko.Linkiu stiprybės ir sėkmės:)

    Vilmiene

  4. 3

    Reikia isbandyti dar kitus misinukus.Gereme Nan 1.Niekada neatpilynedavo.

    liutukas

  5. 2

    O gal iš tikrųjų oro prisirija,gal buteliuką reikia pakeist.

    Vilmiene

  6. 2

    gal tiesiog priryja daug oro?As pati maitinau,tai ir atpildavo iki kokiu 4 men.Paskui kazkaip savaime isaugo .Ir to priezastis esu isitikinus buvo-del oro prirjimo.

    lira1111

  7. 2

    mano mergyte irgi vienu metu fontanais atpylinedavo, bandem irgi ta Aptamil AR, bet mano vaikui jis visiskai netiko. Tada pakeitem i kita misinuka, ne AR, is 4 karto tik radom tinkanti - kad neatpylinetu tiek, nepustu viduriuku, nekietetu. Tiesiog bandyk sumaitinusi puse porcijos pakelti vaikuti atsirugti ir tik po to pabaigti maitinti. Kitiems tai padeda. Arba maitink dazniau, bet mazesnemis porcijomis. Nors kaip man gydytoja sake, kad jei jau niekas nepadeda, reikia islaukti, kol vaikutis prades valgyti kosytes, tada turetu sumazeti atpylinejimai. Aisku, jei tik svoris vaikucio auga gerai.

    esperanza

  8. 2

    hmmm...ne kas...mes taip pat gereme aptamil AR,bet su viduriukais viskas buvo gerai.pasidomek ar nera kitu firmu misinuku atpylinejantiem.gal jums butent aptamilas netinka...

    Coorne

  9. 1

    mano mergytei tiek pat laiko,mes davem aptamil1,nuo jo ji atpylinejo ir pradejo retai tustintis,tada pakeiciau i Milumil ir kol kas viskas gerai ir neatpylineja ir tustinasi normaliai.

    Ggreta

  10. 1

    Mes nuo atpilinejimo pirkdavom Humana misinuka ir nebeatpildavo ir viduriukai nekietedavo.

    Ermita