Atsakymai

  1. 4

    maze cia tos rankos gali tirpt is streso,nervu,nuovargio,aisku yra rimtesniu ligu pozymis pvz problemos su sirdele.jei jas daznai tirpsta gali pasikonsultuot su gydytoju.

    sandradan

  2. 3

    ranku tirpimas gali but del uzspausto nervo, tirpimas ir tinimas gali but del limfos nutekejimu sutrikimo kuris atsiranda kada gimda padideja ir uzspaudzia centrines limfagysles.. tikrai pakeist nieko negalima, deja, tai viena is nestumo simptomu su kuriais tenka susitaikyt..

    gertruda

  3. 2

    turėjau tokią pat problemą nėštumo metu. Tik nepamenu tiksliai, kelintą mėn. tai prasidėjo, bet jau į nėštumo pabaigą. Iš pradžių tokia problema buvo miegant, kai užkeldavau nevalingai rankas virš galvos. Vėliau pradėjo tirpti pirštų galiukai, vienos rankos dviejų pirštų:) Ir užtirpę buvo visą laiką iki nėštumo pabaigos. Praėjo tas nemalonus pojūtis tik praėjus praktiškai mėnesiui po gimdymo.
    Kai klausiau pas gyd., tai nieko negalėjo padėti, sakė taip būna, kai vaikiukas užspaudžia nugaros (stuburo) nervą. Liepė nekilnoti aukštai rankų, patogiai gulėti, ant aukštesnės pagalvės ir pan. O atrodo ir vitaminus gėriau, ir nepervargdavau, bet vis tiek toks tirpimas neišnyko. Tai kad kai kurioms nėštukėms tenka išvargti dar ir tokius nemalonius rankų tirpimus. Laikykis.

    elegancija

  4. 2

    Rankos tirpsta, nes kraujagyslem blogai vaiksto kraujas. Vat teisingai raso, kad tai susije su tavo sirdies darbu. Visa tai kyla del nestumo metu padidejusios apkrovos ir del streso ir del vitaminu trukumo. Reikia savimi rupintis, nes dar ir leliuka pagimdyt ir isnesiot...

    Jorkaile

  5. 1
  6. 1

    man ir tirpo rankos ir kojos, klausiau gydytojos, tai sako taip buna nesciosioms, bet nieko nepatare, o po kurio laiko man praejo, tik kojas megu auksiau sukelus ir kaldra apsikabinu gal del to praejo tie tirpimai.

    wiktoriuke

  7. 1

    as sestame men esu...bet tirpsta ir rankos,ir kojos patirpsta...miegant net...

    Doveee

  8. 1

    man tai labai tipdavo kojos tai liepe gert papildomai kalcio,kazkiek tirpimas apmazejo , bet ,kad visai butu dinges taip nebuvo.

    lina38

  9. 1

    Gal pasitark su savo daktaru,matyt organiizmo pasilpimas koksai,pagerk kokio magnio ar siaip vitaminus nestukem ar maitinanciom mamom.

    pavasarinuke

  10. 1

    man taip pat nestumo metu kartais patirpsta ranka

    Mila