• 19ats.

    Siuolaikiniai vaikai

    Sis ivykis su grazia pabaiga nutiko istiesu,bet tai pamoka musu mociutem,ir mamoms..
    Taigi,atveza dukra savo mamai anuka 3metu,mama isvaziuoja apsipirkti, mociute is karto gasdinti anuka,ziurek cia (elektros lizda)"rozete" ragana cia gyvena neik artin,ziurek cia akys,cia nosis...po kiek laiko mociute ziuri, eina anukas su virbalais rankose,mociute kur eini?einu tai raganai akis isbadyti!Tad gal vistik negasdinkim vaiku?

    AstejaHumorasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Oj as ir pries visokius baubus, prigasdina vaikus tie prisigalvoja dar daugiau ir bijo visko.

    Kalnietiene

  2. 5

    na mes irgi nelabai gazdinam,nenorim kad paskui bijotu viena uzmigti ar nakti atsikelus nueiti ant puoduko,tik kartais kai jau labai neklauso sakom ateis babauziukas,na taip vadinam griaustini,bet ziurim kad jei tas nemotais kol neisgirsta jo;)))

    sandradan

  3. 5

    Na, čia kaip žiaurus anekdotas gavosi. Bet realybė tokia, kad "senesnių" laikų močiutės vis dar mėgsta pagąsdinti anūkus baubais. Ačiū dievui, savo vaikų močiutes jau atpratinau nuo tokių gąsdinimų.

    trejetukas

  4. 5

    Oi as tai pries gasdinimus,nors turim ir mes toki viena dunduli,kurio prisibijom,taip mergina uzvadino griaustini,tai dabar kai jau neina susitarti ir oziai labai dideli ateina,tai pabeldziam kur nos ir sakom,kad jei neklausys,tai dunduliukas ateis,tuoj nurimsta mergina musu.

    pavasarinuke

  5. 4

    Panasi situaciaj ir pas mus buvo,nuo to laiko gaila buvo vaiko... Pasirodo uzejo lietus ,griaustinis baisus. Mociute sako mano dukrytei, sako,cia dievulis pyksta uz tai grumoja. Nuo to karto mazoji labai pergyvendavo,kai griaustinis uzeidavo.
    Nesamone kazkokia, nieko jai nesakiau.Turbut ir daugiau tokiu siaubu yra vaikui ivarius.Tik vis savo mergaitei bandziau paaiskinti,kad tai nera.....

    Linute39

  6. 3

    dažnai tenka girdėti, kada tėvai gąsdina vaikus, aš prieš , nes to streso užteks vyresniems, o vaikai tegu pasidziaugia nerupestinga vaikystę, kam juos daryti nervininkais, juk taip sakydami mokome meluoti, apgaudinėti, todėl nesistebėkime , kad vaikai melagiais užauga, jie ir tėvais nebepasitiki po tokių gąsdinimų.

    vinipukas

  7. 3

    na toks gazdinimas tikrai netinka ,nes vaikui reikia paaiskinti,kodel negalima prie rozeciu lysti ,kas gali nutikti, o ne sekti pasakas,kad ten gyvena raga,vaikas gyvenime nemates raganos ir gal net nesupranta kas ta ragana,
    gazdinti negalima,o butina realiai paaiskinti kas tai yra, ir kodel negalima vieno ar kito daryt,ar kaip reikia daryt

    Milana69

  8. 3

    Reikia ant rozečių uždėti apsaugėlę nuo vaikų yra pirkti specialių.Na ir kas galėjo pamanyti,kad galėtų prie to privesti,aš tai prieš tokius gazdinimus

    ikmeskute

  9. 3

    as it nesu pries visus vaiku gazdinimus, kaio tik vaikai turi suvokti kad negalima, o ne prigalvoti vaikui baimiu. as atsimenu man mociute nuo mazens mokino dainele: peiliai zirkles ir degtukai nemazu vaiku zaisliukai.

    wiktoriuke

  10. 3

    as savo maziaus negasdinu tikrai,mano mama kraupsta,bet as leidziu vaikui ijungti koki prietaisa i rozete,jis zino kas ten jungiasi ir nieko kito nekisa,net nebando,duodu naudotis tikru peiliu,manau protingai aiskinant vaikas zinos kas kaip ir nereikes nei slapstyti,nei gasdinti..pamenu mano drauge savo maziuka gasdindavo mazdaug "ateis cigonas ir paims tave jei negeras busi",ir vaikas ju bijojo,cia jau kone rasizmu kvepia..as negasdinu nei raganom,nei baubais,ir mazius nebailus,visur galiu vestis,sypsosi jei kas uzkalbina,tik nieko neima is svetimu:))

    sandritute