• 12ats.

    kosulys nestumo metu

    sveikos mamytes, jau savaite mane vargina siaubingas kosulys, laukiuosi 33savaite, kartais nuo to kosulio atrodo, kad pagimdysiu. uzeina net saremiai, bet po kiek laiko praeina.
    gal kam taip buvo?ka daret?

    MilaNėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Man buvo taspats, net pilva skaudet pradedavo,o ir daktaras ne ka padejo, dave gert hemopatiniu vaistuku nuoo kosulio, kuriu ir kudikiam galima "stodal" atrodo. Dar dejau karsta bulve sutrinta ant krutines, karstos druskos kompresus. Gydykis, lialius ne uzkalnu, reiks sveikatos.

    Kalnietiene

  2. 3

    jau buvau,israse ciulpiamu tableciu, kurios man visiskai nepadeda :(

    Mila

  3. 2

    Na ką-turi imtis visų liaudiškų priemonių:pakvėpuot virš garų su eukaliptu-gerai padeda,liepžiedžių,čiobrelių arbata,medus.O šiaip tavo vietoj jei jau toks baisus kosulys privedantis iki sąrėmių,tai eičiau dar pas gydytoją-pasakyčiau,kad nepadeda,išrašytų gal kokios mikstūros ar vaistukų,kurie nekenktų leliukui.Šiaip jų yra tų vaistų nuo kosulio homeopatinių daug-galima ir vaistinėj pasitart.Nemanau,kad jie pakenks-vaikutis jau nemažas pilvelyj,o ir jau geriau vaistukų pavartot homeopatinių nei su tokiu kosuliu priešlaikinį gimdymą iššaukt.Sėkmės,sveik:)

    Vilmiene

  4. 2

    na manau neverta ne svartyti sio klausimo..siulaau pasikonsultuoti su gydytoja.

    nade

  5. 2

    tai nieko nepadarysi,nes pas tave jau 3 trimestras, tai vargu ar negalma vaistus gerti ,,,mane kankino kosulys tai vyras nupirko sirupa HEXAPNEUMINE ADULT, pasake tiesiog kad laukiuosi ir dave toki. bet tikrai zinau kad maitinancioms sio sirupo gerti draudziama.

    miana

  6. 2

    o ka cia padaryt, pas gydytoja apsilankyt, geriausias sprendimas... nes nestumas arteja jau prie pabaigos ir gerti kokius nors vaistus be gydytojo leidimo tai rizikinga..

    miana

  7. 1

    aciu uz atsakymus, siandien man jau geriau, bent jau galiu issikoseti. geriau arbateles, gulejau lovoj ir vartojau ciulpiamas tabletes isla. Tikiuosi viskas sekmingai pasibaigs, nera baisiau kai stipriai kosini nestumo metu, taip baisu, kad vaikuciui nepakenktu, ar neissaukti prieslaikinio gimdymo.

    Mila

  8. 1

    man tai buvo net bronchitas susidares nuo kosulio tai israse antibiotiku daktaras '' ospamox'' nes vieninteliai antibiotikai kur galima naudot ir nestukem ir maitinancioms ,,pakako isgert dvi tabletes ir praejo ,aisku dar geriau arbatos liepuku su medum,ir tikrai vaistukai nepakenke nes gime sveika mergyte .bet butinai nueik pas daktara seimos , kad ir iki bronchito nedasivarytai.

    lina38

  9. 1

    Zinoma,kad geriausias patarejas butu tavo gine,o siaip as pirkau is vaistines tokius hemeopatini purskala i gerkle,ziauriai slykstus,bet veiksmingas,o pavadinimo tai nepamenu,nes jau jo nebeturiu,tai gi eik pas savo gine,arba i vaistine ir prasyk kazko hemeopatinio.

    pavasarinuke

  10. 1

    nueik pas gyditoja gal kokiu geru vaistu nuo kosulio parsys nestukems skirtu juk negalima taip siprei koseti

    mamyciuke