• 15ats.

    kurios nusitraukineja pienuka...

    sveikos, kiek kartu per diena nusitraukinejate pienuka? per kelias valandas?
    o nakti kaip? nes man nakti reikia du kartus, bet as db jau viena karta nusitraukiu nakti nes pabudus labai miego noriu...uztat ryte krutys buna toOkios ,atrodo kad tuoj sprogs...O kaip jums, ar nevargina sitas nusitraukinejimas? man tai nuo nuotaikos priklauso, kaip niekas netrugdo..

    mianaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Aš nusitraukinėdavau tiek kartų kiek valgydavo mano mažylė,kiek pamenu kas 2,5-3 val..O naktį ji jau nuo 3 savaičių nesikeldavo,tai nesikeldavau ir aš.Ryte krūtys būdavo pilnutėlės bet ilgainiui priprato prie tokio ritmo ir krūtys.;)O šiaip tai varginantis tas dalykas-nusitraukinėjimas.Nieko nespėji per jį,matyt ir man panašiai kaip barškutei nuo pastovios ytampos,skubėjimo,nuovargio kai mergaitei apie 5 mėn buvo pienukas ėmė mažėt ir po truputį dingo visai.Ir šiaip nusitraukinėt tai ne tas pats kai vaikas pats žinda,tiek ilgai vistiek neišmaitinsi,bet ką daryt,kad mergaitė niekaip neėmė krūties.Tikiuosi su antru vaikeliu tokiu problemų nebus.Sėkmės ir štvermės maitinant savo leliukus:)

    Vilmiene

  2. 4

    as nusitraukinedavau kas2.5-3val ,bet kai to pienuko sumazejo.pradejau trauktis kas keturias valandas ir jo tik uzytenka tik atsigerimui.o pienuko lauk nepilk,nusipirk saldymo maisiuku ir uzsisaldyk.manasis tai labai skaniai valgydavo saldyta pienuka.

    sandradan

  3. 4

    pienuka nusitraukinedavau kas 2-3 valandas tiek kartu kiek reikedavo mazylei, nakti du tris kartus traukdavau, nes labai bijojau netekti pienuko, sunkoka budavo,prirista prie pientraukio jei kur vaziuodavom tai ir pientraukis kartu:)bet sunkiausia buvo kai mazyle ugtelejo kazkur nuo 6 menesio man reikia pienuka nutraukti, o mazylei su manimi pabendrauti ir prasidedavo isterijos, rekimas, niurzgimas ko gero n uo itampos, skubejimo, nerimo ir dingo mano pienukas sulaukus dukrytei puses metuku.

    barskute

  4. 4

    nusitraukinedavau gana daznao,nes pas manelabai greitai gamindavosi pienas..as tiesiog savo pienuka dedavau i spec maiselius ir kamera,tinkamumo laikas 3men

    nade

  5. 3

    Nusitraukinėjau su pirmuoju vaikučiu. Pienuką traukdavau tris kartus per parą. Naktimis nesikeldavau. Truputį gailiuosi, kad dažniau netraukdavau, nes nuo didelio pienuko kiekio sutrūkinėjo krūtys. Nutraukinėdavau su rankom apie valandą laiko. Pienuko tekdavo dar ir išpilt, kiek daug buvo. Šitaip atvargau beveik iki 10mėn ir nusprendžiau, kad jau užtenka. Todėl palaipsniui įvedžiau mišinuką ir atpratinau vaikutį nuo savo pieno.

    trejetukas

  6. 2

    Dienos metu nusitraukinedavau,bet ne visada.Nakti duodavau kruti

    ruta26

  7. 2

    Didelė užuojauta nusitraukinėjančioms.... Teko kelis kartus nusitraukt..Bet to pakako, kad susidaryčiau nuomonę... Labai skauda, ir sunkiai pavyksta...Po kelis lašus vos ne vos

    Jorkaile

  8. 2

    as nusitraukinedavau ir diena ir nakti panasiai kas tris val.zinoma,kad noredavosi miego,bet ka darysi,reikia isvargti ta laika.juk taip norisi vaikeliui gero.

    Coorne

  9. 2

    miana ka vadini nereikalingu pienuku?ar tai ko nesuvalgo mazylis..ar kai nusitrauki ir ispli..tai dek i maiselius ir saldyk..nezinai kada prireiks..beto kitos toki pienuka netgi pardavineja

    nade

  10. 2

    man irgi nusibosta kartais, taip pradeda erzinti.Bet ko nepadarysi del vaikelio...

    miana