• 8ats.

    BIO TESTAS (lygtais taip vadinas)

    drauge pasakojo kad jos mergytei dare testa, per kury tikrina akytes ar nezvairuoja, ausytes kaip klausa ir pan...ir sake jis daromas iki 9 men vaikams...ar ka girdejote apie tai?kodel ne visos daktares liepia ji daryti

    AgniukasVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    musu daktare irgi niekur nesiuncia pasitikrint, atrodo kad viskas gerai, bet maza kas. O esu girdejus kad kitos daktares siuncia kudikiukus pas visus daktarus pasitikrint.

    Kalnietiene

  2. 2

    Manau daktere zino kada vaikutis linkes i zvairavima,gal tevai uzsimine kad vaikutis namie lyg nori zvairuoti,tevai gal linke i si akyciu sutrikima,tada ir pasiulo ji pasidaryti del sventos ramybes,atsarga gedos nedaro,o jis tikrai daromas iki 1m vakuciams,mums neteko jo darytis.

    pavasarinuke

  3. 1

    o mums ausytes tikrino dar ligonineje gulint,sake,kad klausa gera,jokiu sutrikimu nera...cia Vokietijoje...

    Anonimas

  4. 1

    na nesu girdejusi apie si testa,nes mums dar tokio nera dare

    nade

  5. 1

    pirmą kartą girdžiu apie tokį testą,niekada niekas nesiuntė jo darytis.

    emiliukas

  6. 1

    musu niekas niekur nesiunte,mergaitems akis reikejo tikrint,tik kai i mokykla pradejo eit.mazajam irgi jau virs metu,bet apie jokius tyrimus nebuvo kalbama,net neuzsiminta

    nesvarbu

  7. 1

    Musu gydytoja profilaktiskai,aisku jai sutinku siunte pas visus beveik gydytojus,metuku laiko.Buvom pas kardiologus-darem kardiograma.Buvom pas ortopedus del klubu,kaulu vystymosi.Buvom pas neurologus,del raidos,suvokimo .Dabar uzsiregistrave pas akiu,tikrins akiu dugna,taipat ir del zvairumo-tik nezinau kaip jis vadinasi,gal tai bus sis testas kaip mynejai.Zodziu juk paciai ramiau kai pasitykrinam profilaktiskai,nesvarbu kad sveiki vaikai.

    Fausta

  8. 1

    man daktare sake patikrinti akytes,kai dukrytei buvo metukai,o ausyciu kazkaip neliepe.nuo daktares priklauso kada tikrinti akytes ir ausytes,kiekviena skirtingai sprendzia.bet manau jei nori patikrinti vaikuciui tai reikia tiesiog paprasyti daktares to siuntimo ar pan.

    masiniuke