• 20ats.

    Ar jusu nuomone asocialus zmogus gali naudotis viesuoju transportu?

    siandien vaziuojant autobusu uzvire tikra diskusija,vienoje stoteleje ilipo labai nesvarus,besiskeryciojantis pagyvenes vyras,atsisedo i laisva vieta,ir aplink zmones staiga pakilo ir pasitrauke toliau.tuo metu autobuse buvusios 2 kontrolieres pradejo sakyt vairuotojui kodel ileido "ta bomza", zmones bega,gal ligas,uteles nesioja.vairuotojas atsake kad jis sumokejo uz bilieta.viena keleive irgi uzsipuole,kad visi zmones lygus,tada kontroliere pasiule jai atsisest salia,moterele iskart nutilo.nezinau kuo baigesi nes reikejo islipti,bet visas autobusas tiesiog uze nuo gincu..is vienos puses zmogus tikrai mokejo uz bilieta,bet man irgi salia nesinoretu sedeti..ir dar kontrolieres sake kad yra nuostata,kad visi keleiviai turi buti tvarkingi,ir jos turi teise ji islaipinti..

    sandrituteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Tokiu istatymu kad visi keliaiviai turi but tvarkingi tai nezinojau, tai gal tada ir turi teise kontroliere islaipinti. bet seip ka jau padarysi kad jis bomzas, aisku nesinori prie tokio sedeti, bet daznai sedim prie visokiom ligom serganciuju, ir to nezinodami, ir nemirstam:)

    Kalnietiene

  2. 5

    na nezinau as irgi salia tokio zmogaus nenoreciau sedet,bet viesuoju transportu naudotis gali kikvienas zmogus aisku jeigu jis susimoka,cia butu pazeistos zmogaus teises,paprasciausiai cia yra zmogaus ignoravimas,tai kas butu jeigu tokie negaletu naudotis viesuoju transportu,kiti sugalvotu kad tokiu nei parduotuvej aptarnaut negaletu,man rodos kad reikia daugiau tolerancijos...

    sandradan

  3. 4

    kartą man teko išlipti anksčiau iš autobuso nei reikėjo,nes pradėjo bloga darytis nuo bomžo aštraus kvapo.būna ir bobutės ar seneliai įlipa su sisiuko kvapu,žinoma nėra malonu važiuoti tokiame "aromate"na,bet jie taipogi yra Lietuvos piliečiai,galbūt ir tam bomželiui reikia pasiskubinti,kad spėtų iki šiukšlių išvežimo konteineriuose pasikapstyti.

    emiliukas

  4. 4

    Zinau tokius atvejus, kai mokiausi daznai tekdavo vaziuoti su tokiais bendrakeleiviais. Pati prie tokiu nesesdavau, bet jei atsisesdavo prie manes nepabegdavau. Is tiesu yra nefaina sedeti prie zmogaus nuo kurio kvapas sklinda taip, kad net nosi riecia. Buna vaziuoju, o salia toks ,,kvapas'' stovi, mintyse tik ir sukasi, kaip cia susilaikyti, nesusiziaukciot, bet visuomet sau pakartoju, kad gal kam nors ir as smirdziu..Asocialus asmuo sumokejes uz kelione turi pilna teise vaziuoti ten kur jam reikia. Nebent jis pradetu kabinetis prie zmoniu, tuomet tuojau pat gali islaipinti.

    Imbiere

  5. 4

    niu va taip ir issireiske tiek kotrolieres,tiek viena keleive kuri pabego is vietos gretimos..kad bomzas..buvo labai nesvarus,susiveles,kazka mojavo su rankom,as su mazium buvau toliau asmeniskai irgi salia nenoreciau sedeti,bet jei sumokejo tai zinoma gali ir vaziuoti...jei siek tiek pajuokaujant,net ir vieta pasirinkti,visi mielai uzleidzia:)

    sandritute

  6. 3

    Mano nuomone tokie zmones turi pilna teise vaziuot viesuoju transportu kaip ir mes,nes jau ir pavadinimas sako VIESASIS AUTOBUSAS, taip kad mes esam visi lygus ar apskurde ar murzini. O jus nepagalvojot ,kad atsisedus prie elegantiskai atrodancio zmogaus galite namo parsinest blusu ar uteliu. Kartais prasciau atrodantis ar nuskures zmogus turi daugiau gerumo nei tas kuris padoriai atrodo. Kiek yra jaunimo kurie mato senute stovincia ir neuzleidzia vietu,spjaudosi,geria,keikiasi,musasi ir viskas vyksta viesajame autobuse. Nekarta esu susidurusi su tokiomis situacijomis.
    Bet sutinku prie tokio zmogaus ir man nesinoretu sedet.

    Ermita

  7. 3

    na kaip ir minejo kazkas mes visi lygus..ir dar beto,kad zmogus ne zuikiu vaziavo,o susimokejes uz bilieta..

    nade

  8. 3

    jei turi bilieta,tai gali.O kiek va buna kitokiu situaciju su asocialais zmonem,siandien pati susiduriau,uzejau i kepyklos parduotuve duonos gaminiu,o ten zmogelis su tokiu kvapeliu,kad visi zmones nosi surauke.Nu ir perkasi duona,gal kokia liga ar kas,nuo to asocialumo nesam apdrausti,nezinai kas gali nutikti

    ruta26

  9. 3

    Nu jo nesmagi situacija,nenoreciau ir as sedeti salia,bet ir neginciau laukan,jam ir taip sunku,nemanau kad nors vienas asocialus zmogelis norejo tokio gyvenimo,gal ir mes sedesim taip pat,o ant musu reks kad smirdin ir negalim buti tarp zmoniu.Graudu,bet tokia realybe.Ir siaip dazniausiai tokie zmones net bilietuko neperka,o cia kulturingai susimokejo ir nuejo atsisesti zmogelis.

    pavasarinuke

  10. 3

    nezinau apie toki istatyma, bet manau kad visi mes esam lygus, tik vienas pasiturintis, kitas ne....kodel jeigu blogai apsirenges tai iskart bomzas...
    as tai uz ta seneli, manau turi jis teise naudotis viesuoju transportu, kai[p ir kiekvienas is musu. O ar as atsisesciau prie jo, tai nzn, nors man nera skirtumo, nesu principinga,

    miana