• 15ats.

    Saremio trukme, kiek trunka saremis?

    Ar teisybe, kad skauda tik per saremius, o per pauzes tarp ju ne? Tai kiek trunka saremis? Ar sunku istverti skausma iki pauzes?

    TenerifeSąrėmiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    taip teisybe kad skauda per saremius, cia jau parase mamytes kokie ju intensyvumai, o jau kai gimdai tai nieko nebejauti, dirbi tada:) stumi:)

    Kalnietiene

  2. 2

    na neskaiciavau as savuju sarimiu..bet man jie trukdavo neitin ilgai,o skausmingi buvo labai..na per pertraukas tap sarimiu neskauda..o siaip kaip kam..vienoms tas skausmas pakenciamas kitoms sunku istverti

    nade

  3. 2

    Sandritute labai aiskiai parase trukme,o del tu sariamiu ir kiekvienai skirtingai,zinoma jie skaudus,o tarpuose atgauni kvapa po ju,bet jei tau saremiai trunka 3val,tai tas laikas atrodo prabega greitai,bet jei reikia kankintis beveik para,tada jau skausmas atrodo nebepakeliamas ir mamos gimdyma atsimena su skausmu didziausiu.

    pavasarinuke

  4. 2

    na taip skauda tik per saremius. is pradziu jie buna retesni, silpnesni ir nereguliarus (kas 10-15-20min...) po to, jau beveik pries pati gimdymo procesa jie dazneja, stipreja, buna skausmingesni ir reguliarus (kas 2-3min). pradzioje saremiu trukme yra apie puse minutes, o iki pacio gimdymo/stumimo trukme pailega iki minutes. skausmas stiprus, bet iskenteti imanoma. man asmeniskai kol buvo tik saremiai buvo skausmingiau, o kai jau vyko saremiai+stumimas, tai nieko nebejauciau tik dideli nora tustintis :)

    romantike

  5. 2

    Dažniausiai sąrėmių intensyvumas didėja pagal šią schemą:
    Atsidarymas Sąrėmių trukmė Intervalas tarp sąrėmių
    Prasideda +20–30 s 10–20 min
    3 cm 20–40 s 5–10 min
    8 cm 40–60 s 2–3 min
    10 cm 60–90 s 30–60 s


    na tarp saremiu tikrai buna atokvepio akimirku kai neskauda,o ir tas skausmas kiekvienai vis skirtingai atrodo,zinoma skauda labai,bet kenteti imanoma,svarbu is anksto nenusiteikti,taip zinok daug ramiau:) as ejau su mintim kad neskaudes,as galiu!! gimdziau naturaliai,po 9 valandu gime berniukas:) o juk mamos gimdo ir po 5 ir po 10 vaikuciu,vadinasi tikrai nera super baisu,be to galima paprasyti nuskausminimo..

    sandritute

  6. 1

    As tai rasiausi saremiu laika, pasiziurejau tai kas 8-3min.Itariu silpnesnius pramiegojau.As tai skausma nustelbdavau mintim(kvepuok,kvepuok).Specialiai nematavau saremio trukmes,bet kazkur iki minutes.Vieni trumpiau kiti ilgiau.

    grirute

  7. 1

    bet va kai pagimdai leliuka, pagalvoji kad nieko cia skausmingo nebuvo:)

    ragana2

  8. 1

    man truko apie 7 valandas, kiekvienai skirtingai:)

    ragana2

  9. 1

    negalėjau ištverti, rėkiau iš skausmo, prašiau, kad cezarį darytų, galvojau mirsiu , neišgyvensiu nuo skausmo, nieks nieko nemasažavo, nepadėjo, baisu net prisiminti

    vinipukas

  10. 1

    saremiai trunka,iki minutes laiko,o pauze buna apie kokias 3-5min,bent jau man taip buvo..istverti galima,juk dauguma gimdo ir ne po viena,man asmeniskai aplamai saremiai truko 26val,ir tikrai begalo buvo sunku ir skausminga nors ir buvau nusiteikus kad nebijau ir nieko neskaudes..bet zinoma visas skausmas praeina po keliu sekundziu pamacius savo vaikely:-)))

    Agnute