• 25ats.

    Ar jus naudojates tv programa-zurnaluose?

    Jus turbut taipat perkat spauda,kur yra tv programa?Kadangi pas mus yra kabeline tv,ir rodo 42kanalus,tad perku du zurnalus-"Zmones" ir "Tv su savaite".Perku du ,del to kad vienam kokiam nera beveik visu kanalu programos.Vyrelis jau pyksta sako,negali nusipirkt vieno,kam ten benkeli;).Anksciau pirkdavau Lietuvos ryta,ten visa programa,tik kad dabar pasiskaitynet nelabai kas ydomu laikrasti.Ar jum ir tenka kelis pirktis,jai namie daugiau kanalu rodanti programa.?

    FaustaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    As zurnalu kazkaip spec neperku, naudojuosi internetine tv programa tv24.lt siaip man cia geriausia ir patogiausia naudotis. bei surasti reikiama programa.

    Anonimas

  2. 4

    Mes perkam "tv su savaite" kartais dar koki nors ,bet retai ir taip dėl programos perkamaisku nors yra internete visa info,bet vistiek mes prie zurnalu esame priprate

    ikmeskute

  3. 4

    kas liecia programa tai naudoju interneta ,o zurnala perkuosi taip paskaitymui.perku '' zmones '' ''ji''

    lina38

  4. 4

    Pas mane taip pat rodo virs 40 kanalu. Tv programa perku ,,Tv su savaite''. Perku dar zmones zurnala, ten irgi programa yra, bet ja nesinaudoju. Nemielai ten ziurisi.

    Imbiere

  5. 4

    taip, naudojames. jau daug metu perkame laikrasti "Lietuvos ryta" su priedais. vienas is priedu - zurnalas "TV antena" su daugybes kanalu programomis. nors pas mus veikia 22 kanalai, bet uztenka mums ir to vieno zurnalo, nes skaitau programa tik lietuvisku kanalu.

    romantike

  6. 3

    nesinaudojam jokia programa ir net laikrasciu neperkam, nebent as koki zurnala. P ziurim kai turim laiko kas pakliuva:)

    Kalnietiene

  7. 3

    as kadangi nemegeja ziuret tv, tai ir programa man nereikalinga. Bet jei jau reikia, pasiziuriu internete, programa zurnaluose nesinaudoju.

    esperanza

  8. 3

    anksciau pirkdavausi,kai budavo laisvesnio laiko prie tv prisesti,bet dabar kazkaip labai retai beziurim tv.tai nebesiperkam...

    mirror

  9. 3

    labai minimaliai žiūriu tv,tad man nereikalinga tv programa.jei ko reikia internete pasižiūriu.

    emiliukas

  10. 2

    visada perkam lietuvos ryta su priedais tv antena.

    deimantina