• 7ats.

Atsakymai

  1. 9

    Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio (nuo 6-7 men)
    2 porcijos
    170 g morkų
    120 g paukštienos sultinio
    75 g virtos vištienos krūtinėlės filė
    pusė obuolio
    keli lašai aliejaus.
    ------------------------
    Nuluptą morką susmulkinti, užpilti sultiniu ir pridengus puodą virti 10 min. Obuolį nulupti ir pašalinti sėklas. Mėsą sumalti ir į puodą sudėti kartu su obuoliu. Virti 10 min., viską išmaišyti.
    Taip vaikas "susipažins" su paukštienos skoniu. Morkos ir obuolys suteikia įdomų skonį, ir mėsa neatrodo tokia sprangi, todėl mažyliui lengviau maistą nuryti

    zaikiuks

  2. 3

    Das dazniausiai pirkau tas greitai paruosiamas kosytes,triju ar penkiu grudu,patogu ir skanu vaikui,beje ir labai greit paruosiama,o gamindavau tai ir paprasciausiai:
    Uzvirindavau vandenuka,apie 150ml ir ipildavau truputi pienuko,apie 50ml,paskui idedavau 2-3saukstus tu kruopu ir dar pavirindavau kokias 2min,tada isjungdavau ir ipjaustydavau banano ar itarkuodavau obuoliuko ir palikdavau isbrinkti.Labai skaniai valgydavo mano pana,tik tas kosytes mes pradejom virti gal kokiam 8men.

    pavasarinuke

  3. 2

    uzsiplikau is vakaro kruopas su verdanciu vandenuku,o po to ryte jas pienuke verdu,kol palieka minkstos

    nade

  4. 2

    Labai paprasta...
    AVIŽŲ KOŠĖ
    Tinka nuo 6 mėn.
    Sudėtis:
    3 šaukštai greitai išverdamų avižų
    250 ml. vandens
    187 ml. Pieno
    pusę šaukštelio sviesto (nebūtinai)
    žiupsnelis druskos, labai mažas (nebūtinai)

    Paruošimas:
    Užvirink vandenį su trupučiu druskos, įdėk avižas ir virk 10 - 15 min. kol avižos visai suvirs. Tada įpilk karštą pieną (na pieno mišinį geriau), sutrink viska mikseriu ar trintuvu, kad gautųsi tirštas skystis, dar kartą užvirk kad košė kiek sutirštėtų ir įdėk sviestą (nebūtina). Taip skaniau, nei tik išverdi sumaltas kruopas..

    Auksare

  5. 1

    as tai sumaldavau kruopas ir virdavau pienuke su atskiestu vandenuku ,o kai jau budavo kokia 8 men tai is vakaro uzmergdavau kruopas ir ryte virdavau .

    lina38

  6. 1

    galima jau ivairias kosytes duoti kruopu.net yra pirktines labai skanios nuo tokio laiko.o jei nori butent namie virt,tai galima sumalt kruopas ir virti su pienu

    nesvarbu

  7. 0

    Ugne, man dukrytei jau 7men ir as vargstu su kosytem ivairiom, bet patariu tau is visos sirdies nedeti i kudikio maisteli druskos ir cukraus!!!

    Jurgela