• 4ats.

    Pasikartosiu,del cistu.Jai jum operacijos budu ja salino,ar neatsinaujino po kiek laiko?Neatsirado nauju.?

    Nepykit mamules,bet tikrai pasikartosiu.Tik ka buvo vienos mamytes uzduotas klausimas apie cistas.Tad kadangi ir pati ja turejau-kuria operavo,tad tikrai ydomu pasidare tai .Taigi kuriai mamytei buvo pasalinta cista-arba kitaip gerybinis navikas,auglis-ar po operacijos ji neatsinaujino?.Ar neatsirado vel ju?Tikrai,kartais šis klausimas nerami.Pas daktare kai buvau po gymdymo ir buvau uzklausus-ar neturiu nauju-sake nera.O beto ir tik trym men po operacijos praejus ,pastojus buvau,ir cia nedaug laiko nuo gymdymo buvo.Tad kolkas nera.Kaip jum ,kurios operavotes,ar neatsirado nauju kokiu.

    FaustaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na mano draugei neprireike jokios operacijos,jai cista pasisalino savime..o ir kazkaip jai ji neatsinaujino tikrai

    nade

  2. 2

    Turejau kiausidej cista. Labai didele.Viena gydytoja grieztai liepe operuoti, t.y. salinti kiauside.Kita paskyre hormonus. Praejo jau 12 metu, cistu daugiau neturejau.

    Linute39

  3. 1

    Iš tikrųjų tai esu skaičius apie cistas diskusijas kitame forume. Ir atsimenu kelios forumietės sakė, kad po operacijos, atsirado kitoje vietoje. Daugelis minėjo, kad jos pačios dingo..

    Jorkaile

  4. 0

    Aciu mamytes,nuraminot,nes tikrai nebesinores jai kas kada ,po peiliu gult(jau esu gyvenime turejus-3 operacijas,nevien moteriskos)Net ir nemaniau ,kad jos gali ir pacios praeiti.Taigi siektiek nuraminot,nes kartais kyla kvailu minciu,o gal vel atsinaujino,kai suskausta kokiam šonia.

    Fausta