• 10ats.

    Del praejusio gimdymo termino :)

    Praejo gimdymo terminukas, sekancia diena nusimato vizitas pas gydytoja. gali buti kad guldys? nes vaikutis jau virs 4 kg :) gal kuriai taip buvo? jei ne, tai mazdaug kiek laiko normalu nesioti ilgiau nei numatytas terminas? :)

    juciuteKiti klausimai apie gimdymąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    neguldys vien del to kad kudikis 4 kg. :) daktare paziures ar viskas gerai, ar vandenys nezaliuoja ir gali but kad dar teks panesiot.

    Kalnietiene

  2. 3

    pas mane tai pat buvo pernesiota beveik 2savaites,bet neskatino.gime normalaus svorio

    nesvarbu

  3. 3

    Gali ir neguldyti. Sakoma isvis iki 42 nestumo savaites yra normalu pernesiot.. Nors man jau artejant terminui neramu buvo, o ka sakyt jau po termino..

    Jorkaile

  4. 2

    dekui, nuraminot:) ryt einu pas gydytoja, bus aiskiau ;)

    juciute

  5. 2

    Mano mazylis irgi neskubejo, velavo 2 savaites. Matem,kad didelis, vistiek laukem. Gime 4.400 kg.

    Linute39

  6. 2

    man irgi terminą buvo blogai nustačius gydytoja - sakė, kad liepos 27, o aš maniau, kad rugpjūčio 10/ tai guldė į ligoninę 3 dienos po termino ir su skatinančiais pagimdžiau rugpjūčio 5. Sėkmės, tuoj turėsi savo kūdikėlį:)

    Ineta_

  7. 2

    labukas,man buvo terminas geguzes 10 diena,pagulde i ligonine geguzes 13diena,gimdyma skatino ir pagimdziau geguzes 20diena.lelius gime gerokai virs 4kg.Na jei rytoj vizitas pas gydytoja,tai dar nereiskia,kad guldys i ligonine.Gali laukti savaite,o tada tik i ligonine.Na zodziu,artimiausia savaite turesi savo leliuka.Sekmes!

    ruta26

  8. 2

    10 dienu leidzia apsirikti, todel pirma savaite tikrai,manau,kad neguldys, bent jau manes negulde. Pagal daktaru apskaiciavimus turejau gimdyt vasario 27d, pgal mano kovo 7, todel nuo vasario pabaigos lauke dar mazdaug 10 dienu,tai va kovo 5d pagimdziau.:)

    bantukas

  9. 1

    tikrai neguldys jei matys, kad kaklelis dar nei kiek neatsiveris, o tik paklausis sirdutes duziu ir jai viskas gerai , tai nustatys kada ateit i kita apziura.o pernesiot galima iki 2 savaiciu ir tai yra normalu.sekmes laukiant lialiuko.

    lina38

  10. 1

    nebutinai turi is kart guldyti. kai nustato termina nebutinai reiskia, kad tada ir turi pagimdyti. pastojimo/apvaisinimo dienos mazai kas zino, tai dar savaite-dvi gali nesioti leliuka (ginekologiskai tai leidziama iki 42 nest.sav.) vizito metu gine ivertins tavo sveikatele ir ziures ar guldyti ar ne. gal ir echo padarys, kartais gines paziuri terminui atejus ar mazyliui netruksta vandenu ar vandenys nepakite, ar kaklelis neprasiveres ir pan. ivertinus daugeliu niuansu gine nuspres ka toliau daryti... man vizito metu suejus 40 sav. leido dar keleta dienu panesioti ir jei per tas kelias savaitgalio dienas nepagimdau prisistatyti i ligonine-stebejimui (kas cia zino gal ir skatinimui), bet sekancia diena po vizito pagimdziau ir nebereikejo per prievarta krapstyti leliuko lauk :)

    romantike